Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κρατάει αγκαλιά την υπέροχη Κλέλια Ανδριολάτου: Νέες εικόνες και βίντεο από τα γυρίσματα του απίθανου ''Μαέστρο'' που θα λατρέψουμε πάλι

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του 2ου κύκλου...

Σε εξέλιξη βρίσκονται στους Παξούς τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης δραματικής σειράς "Maestro", του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η πρώτη σεζόν της σειράς ήταν πραγματικά καθηλωτική για αυτό και πήρε το εισιτήριο για το Netflix.

Έτσι είμαστε σίγουροι, πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τη δεύτερη σεζόν έχει φροντίσει να μας κρατήσει για άλλη μία φορά σε αγωνία

Δείτε επίσης: Topless στους Παξούς η καλλονή Κλέλια Ανδριολάτου: Μαζί της Παπακαλιάτης, Καβογιάννη, Αλεξίου για τα γυρίσματα του "Maestro" (φωτό)

Τι θα γίνει με την Κλέλια και τον Ορέστη; Η επιστροφή της Αλεξάνδρας στη ζωή του, έχει φέρει τα πάνω κάτω. Τώρα μάλιστα ξεκινούν μεγαλύτερες δυσκολίες, αφού ετοιμάζεται να γίνει και πατέρας. 

Το Mega, αλλά και ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, φρόντισαν να δώσουν μια γεύση στους τηλεθεατές και φαν της σειράς, με στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

Σε μια τον βλέπουμε να ποζάρει με την πρωταγωνίστρια του Κλέλια Ανδριολάτου. Σε μια άλλη με τις καλές του φίλες και συμπρωταγωνίστριες Μαρία Καβογιάννη και Χάρις Αλεξίου. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ