O 39χρονος δολοφόνος της αδικοχαμένης Κυριακής προφυλακίστηκε – Επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα - «Δεν θυμάμαι τίποτα, σήμερα έμαθα πως της έκανα κακό» (βίντεο)

Μέσα σε ένα μόλις πεντάμηνο του 2023 είχε εισαχθεί 4 φορές σε ψυχιατρικά ιδρύματα

Ο 39χρονος γυναικοκτόνος που μαχαίρωσε εν ψυχρώ την αδικοχαμένη Κυριακή Γρίβα λίγα μέτρα μακριά από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, προφυλακίστηκε.

Ο 39χρονος δράστης μεταφέρθηκε νωρίς το μεσημέρι στο ανακριτικό γραφείο, έχοντας επιδέσμους στο κεφάλι εξαιτίας, επιπόλαιων σύμφωνα με τους γιατρούς, τραυμάτων που επέφερε ο ίδιος στον εαυτό του μετά το έγκλημα.

Σύμφωνα με την υπεράσπιση του κατηγορούμενου, ο δράστης της δολοφονίας , δεν ήταν σε θέση σήμερα να δώσει απαντήσεις στην δικαστική λειτουργό για όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας που επιτέθηκε και μαχαίρωσε την πρώην σύντροφο του.

«Δεν θυμάμαι τίποτα» λέει ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή Γρίβα

 «Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει. Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή».


Διαβάστε ακόμα: Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο 39χρονος παρακολουθεί την 28χρονη Κυριακή πριν τη μαχαιρώσει 5 φορές - Βίαιος, ασυγκράτητος, επικίνδυνος – Αποκάλυψη: Υπήρχε περιπολικό (βίντεο)

Ο γυναικοκτόνος δήλωσε στην ανακρίτρια, ότι είχε νοσηλευτεί 4 φορές σε ψυχιατρικά ιδρύματα σε πέντε μήνες.

Συνεπώς, παραδόθηκε από τον συνήγορο του, υπόμνημα όπου ο 39χρονος επικαλείται σοβαρά και χρόνια ψυχικά νοσήματα για τα οποία ,όπως υποστηρίζεται, έχει νοσηλευτεί τα τελευταία δέκα χρόνια επτά φορές.

Διαβάστε ακόμα: Η ολέθρια σχέση της 28χρονης Κυριακής με τον δολοφόνο της: Η τελευταία της ανάρτηση - "Δεν μπόρεσε να αποδεχθεί τον χωρισμό" λέει ξάδερφος του δράστη (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ