Μεθυσμένος & "χαπακωμένος" ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα: Από το "Αττικό" στον Κορυδαλλό, τώρα στο "Τζάνειο" σε απομονωμένο θάλαμο - Τα νέα στοιχεία (βίντεο)

Οι 3 λόγοι που δεν τον κράτησαν στον Κορυδαλλό

 

Ηρεμιστικά χάπια σε μεγάλη δόση και αλκοόλ στο αίμα βρέθηκαν στις τοξικολογικές εξετάσεις του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα, έξω από το Αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων

Σύμφωνα τις τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά τη σύλληψή του, παρουσίασε στο αίμα του συγκέντρωση βενζοδιαζεπίνων δεκαπλάσια από το όριο. Συγκεκριμένα είχε 2857,1 mg/l με το όριο να είναι στα 200 mg/l. Οι βενζοδιαζεπίνες βρίσκονται σε κατηγορίες φαρμάκων με ηρεμιστικές, υπνωτικές, αγχολυτικές, αντισπασμωδικές, αναισθητικές και μυοχαλαρωτικές ιδιότητες και χρησιμοποιούνται συχνά για να προσφέρουν ανακούφιση σύντομης διάρκειας σε καταστάσεις σοβαρού άγχους ή αϋπνίας.

Δείτε ακόμα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Κυριακής: Λευκό και ανοιχτό το φέρετρο της 28χρονης - Νυφικό, μπομπονιέρες, ανείπωτη θλίψη και οργή (φωτό & βίντεο)

Αντίστοιχα είχε καταναλώσει και υπερβολικό αλκοόλ, το οποίο βρέθηκε στο αίμα του σε συγκέντρωση 1,10 mg/l με το όριο μεταξύ 0,20 και 0,80 mg/l.


Διαβάστε ακόμα: «Την ήθελα μόνο για μένα μου» είπε στην ανακρίτρια: Ένταση και αποδοκιμασίες κατά την προσαγωγή του στην Ευελπίδων - Ζητά ψυχιάτρους (βίντεο)

Τον πήγαιναν και τον έφεραν 

Ο δολοφόνος της Κυριακής μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στον Κορυδαλλό, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ ου "Αττικού" νοσοκομείο, όμως όταν πήρε εξιτήριο και τον επέστρεψαν στις φυλακές δεν τον... δέχθηκαν για 3 λόγους.

Πρώτον, επειδή η δομή επεσήμανε ότι δεν έχει τις υποδομές για να παρέχει τα απαραίτητα σε ένα άτομο που λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποσωληνωθεί και είχε βγει από την Εντατική.

Δεύτερον, υπήρχε ο φόβος να προβεί σε νέο αυτοτραυματισμό.

Και τρίτον, καθώς υπήρχαν πιθανότητες να σημειωθούν επεισόδια βίας από τη στιγμή που δεν θα μπορούσε να βρίσκεται σε θάλαμο μόνος του.

Έτσι αποφασίστηκε ο 39χρονος να μεταφερθεί εκ νέου στο Αττικόν και να νοσηλευθεί σε απλό θάλαμο, αλλά τελικά πήρε τον δρόμο για το Τζάνειο με εντολή εισαγγελέα, διότι εκεί υπάρχει ειδικό δωμάτιο για κρατούμενους.

Διαβάστε ακόμα: Άγιοι Ανάργυροι: Έκανε τους επιδέσμους θηλιά και κρεμάστηκε από μία βίδα - Η απόπειρα αυτοκτονίας του δολοφόνου της Κυριακής (βίντεο)

Πλέον νοσηλεύεται δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι θα προσπαθήσει να αυτοκτονήσει ξανά, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τζάνειο ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβας, ο οποίος τη σκότωσε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. 

Τα νέα στοιχεία 

Νέες σοκαριστικές φωτογραφίες από τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας της 28χρονης έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Ανάργυρων έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Είναι η στιγμή που ο 39χρονος μαχαιρώνει μέχρι θανάτου την 28χρονη που ξεψυχά μπροστά στον σκοπό του τμήματος.

Στα νέα ντοκουμέντα διακρίνεται ακόμα και το πώς απομακρύνεται το μαχαίρι από τα χέρια του, όταν όμως είναι πολύ αργά.


Οι νέες εικόνες, όπως μετέδωσε το Mega, συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία του εγκλήματος.

Δείτε ακόμα: Νέες φωτογραφίες από τη δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους: Σοκάρουν τα ντοκουμέντα - Οι γυναίκες αστυνομικοί αντικρίζουν νεκρή την κοπέλα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ