Αποκλειστική συνέντευξη με τον ωραιότερο Έλληνα του κόσμου Λ. Σεφερίδη-κυνηγά στη Ν.Υόρκη το όνειρο του να γίνει ηθοποιός!

Ο Λάζαρος Σεφερίδης είναι εδώ και δύο χρόνια "χαμένος". Παίκτης του μπάσκετ, αλλά και μοντέλο, κατέκτησε το 2010 τον τίτλο του Mr. World International, στο διαγωνισμό που έγινε στον Άγιο Δομίνικο. 

Τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε στην Ελλάδα, ήταν η ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου, με την οποία έπαιξε στην Α1. 

Μετά...τον χάσαμε, όσπου τον βρήκαμε πάλι, μέσω facebook, στη Νέα Υόρκη. 

Απάντησε με ευχαρίστηση στις ερωτήσεις του eirinika.gr για το τι κάνει εκεί, αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια

Που έχει χαθεί ο Λάζαρος Σεφερίδης τα τελευταία 2 χρόνια;

Βρίσκομαι στην Νέα Υόρκη,πηγαίνω σε δραματική σχολή και παράλληλα δουλεύω σαν μοντέλο.

Πως πήρες την απόφαση να φύγεις από την Ελλάδα; Υπάρχει...έρωτας στη μέση;

Όχι δεν υπάρχει έρωτας στη μέση. Ανέκαθεν ήθελα να ζήσω στο εξωτερικό.Οι συνθήκες τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα δεν ευνοούν έναν νέο με όνειρα και φιλοδοξίες.Ενώ αντίθετα η Νέα Υόρκη είναι μια πόλη που σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου.

Ζεις αυτό που λέμε "αμερικάνικο όνειρο";

Δεν ξέρω αν είναι Αμερικάνικο αυτό που ζω αλλά σίγουρα ζω ένα όνειρο.

Τι σου λείπει περισσότερο στην Αμερική;

Η οικογένεια μου,οι φίλοι μου και η διασκέδαση της Ελλάδας.Μου λείπει και λίγο η ξενοιασιά γιατί εδώ οι ρυθμοί είναι πολύ πιο έντονοι.

Αν έπρεπε να επιλέξεις, θα έμενες στις ΗΠΑ ή θα γυρνούσες στην Ελλάδα;

Προς το παρόν επέλεξα να μείνω στην Αμερική,για το μέλλον δεν γνωρίζω.Μου αρέσει πολύ η ζωή μου εδώ αλλά στόχος μου είναι να έρχομαι στην Ελλάδα κάθε καλοκαίρι για να συνδυάζω να βλέπω την οικογένεια μου και τους φίλους μου αλλά να απολαμβάνω και τις ομορφιές της Ελλάδας το καλοκαίρι.

Με το μπάσκετ τι γίνεται; Θα επιστρέψεις σε δράση;

Με το μπάσκετ έχω πάρει την απόφαση και δεν παίζω πλέον επαγγελματικά αλλά μόνο σαν χόμπι με φίλους.Δεν σου κρύβω όμως ότι μου λείπει πάρα πολύ και αναπληρώνω το κενό παρακολουθώντας από κοντά live αγώνες NBA.

Βλέπεις το μέλλον σου ως παίκτης, ως μοντέλο ή ως ηθοποιός;

Κυρίως ως ηθοποιός.Μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργια πράγματα.Με τα άλλα δύο έχω ασχοληθεί χρόνια και έχουν κάνει τον κύκλο τους.Από μικρός έβλεπα πολλές ταινίες και ήταν ένα όνειρο να γίνω μια μέρα ηθοποιός.Μιας που βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη είναι ευκαιρία να κυνηγήσω αυτό το όνειρο μου.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ