Απίστευτο κι όμως αληθινό - Η Γερμανίδα με το μεγαλύτερο στήθος που έχετε δει ποτέ: 9,7 κιλά το ένα!!! (Φωτό)

Στην προεκλογική εκστρατεία του 1957 στην Γερμανία, ο Κόνραντ Αντενάουερ πολιτεύθηκε με το σύνθημα «όχι πειράματα». Τότε το γερμανικό οικονομικό θαύμα γιγαντωνόταν με τον ίδιο τρόπο κάτι που προφανώς ενέπνευσε μια πατριώτισα της Μέρκλε, μια γυναίκα η οποία ξέρει από πολιτική και θέλει να πουλήσει ένα Όνειρο. Μεγάλο. Επικό. Γερμανικό. Ανθεκτικό. Ένα όνειρο ζωής, το δικό της.
 

Η Καγκελαρία δεν εκτιμά βέβαια ιδιαίτερα τη στρατηγική της γυναίκας που στα κοινωνικά δίκτυα φέρει το ψευδώνυμο Beshine. Κυρίως γιατί αυτή που είναι 31 δεν συντάσσεται με την τακτική της πατρίδας της να ορκίζεται στη λιτότητα. Χωρίς να έχει πάρει ούτε ένα μάθημα από τον υπερπληθωριμό που λύγισε τη χώρα στο μεσοπόλεμο και απόλυτα πεπεισμένη ότι το «ανταγωνιστικό πλεονέκτημα» της χώρας πρέπει να είμαι εμφανές ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ η Γερμανίδα Mayra Hills, πιστεύει ότι όταν έχεις όραμα πρέπει να το διεκδικείς με κάθε τρόπο και κυρίως πρέπει να είναι ακριβώς όσο ΜΕΓΑΛΟ θέλεις και μπορείς. Με αυτά τα μυαλά η Beshine που επαγγέλεται Μοντέλο δίνοντας σόου σε ιστότοπους όπου τα ρούχα είναι περιττά έχει καταφέρει να είναι η Γυναίκα Με Το Μεγαλύτερο Ψεύτικο Στήθος Όλων Των Εποχών.

Πρέπει να τις αναγνωρίσουμε πολλά. Πρέπει να τις αναγνωρίσουμε ότι είναι ένα Γερμανικό Θαύμα Επεμβατικής Στρατηγικής αφού έχει κάνει τουλάχιστον δύο αυξητικές στήθους και μπορεί ακόμη να χαμογελά.

Να τις αναγνωρίσουμε ότι είναι μια Γυναίκα που σαν μια άλλη, πιο καθημερινή, πιο προσεγγίσιμη, πιο ανοικτή στο Twitter και το Reddit κοινό, “Ανγκελα” καταφέρνει και σηκώνει το βάρος 9.7 κιλών. Επί δύο.

Να τις πούμε ένα μεγάλο μπράβο γιατί με την πολυμορφία της αναγκάζει τη βιομηχανία μόδας να επαναπροσδιορίσει τα μεγάθη της σε κανονικό attire ή εσώρουχα επίσης. Φοράει στηθόδεσμο νούμερο 32Ζ. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Να τις αναγνωρίσουμε ότι είναι μια ύπαρξη που μπορεί να καθηλώσει 122.000 ακόλουθους ακόμη και όταν σχολιάζει το χαμηκλό βαρομετρικό, ακόμη και όταν τουιτάρει: “Σήμερα βρέχει.Μάλλον θα χρειαστώ μεγαλύτερη ομπρέλα #worldsbiggestboobs”

Να της χαρίσουμε ένα πιο μεγάλο από τα 20 κιλά σιλικόνης επιφώνημα θαυμασμού αφού η ίδια είπε ότι σκέφτεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το μπούστο της. “Ο γιατρός μου με καθησύχασε ότι μπορώ, αρκεί να μειώσω κάπως τις μετακινήσεις μου”, σχολίασε.

Να δούμε την αλήθεια πίσω από τα πορτρετα της, όταν πίνει ένα δροσερό καφέ σαν όλους μας

Όταν ακολουθεί αφοσιωμένα πρόγραμμα γυμναστικής

Ή όταν προσπαθεί να ισιώσει τα χείλη της τα οποία και αυτά έχουν αλλάξει διαστασεις και μορφή για να αποδώσουν το σωστό selfie.

Τέλος να είμαστε μεγαλόψυχοι και προοδευτικοί και να διακρίνουμε ότι αυτή η Γυναίκα είναι η απάντηση στην κρίση. Όταν οι γερμανικές εξαγωγές σημείωνουν τη μεγαλύτερη πτώση από το 2009 και ο ρυθμός ανάπτυξης της πατρίδας της βρίσκεται κοντά στο 1,2%, η Beshine ορκίζεται στη φιλοσοφία του Μεγαλυτερο Αρα Και Καλυτερο. Ωστόσο ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί αν ο Τζον Μέιναρντ Κέινς είχε δίκιο όταν έλεγε ότι στις μεγάλες κρίσεις χρειάζεται και κάποια αύξηση των ελλειμμάτων βρε αδελφέ. Η ατμομηχανή της ευρωπαϊκής οικονομίας χάνει την ορμή της, όχι όμως η Mayra Ηills.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ