Ολυμπιακός: Έτοιμος για το 2-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα - "Πάνοπλος" & πλήρης μετά από πολύ καιρό - Βίντεο από την προπόνηση

Όχι, δεν είναι ψέμματα. Είναι γεγονός! Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προπόνηση του στο ΣΕΦ δίχως προβλήματα. Η ομάδα είναι πλήρης και έτοιμη για να κάνει το 2-1 στη σειρά επί της Μπαρτσελόνα

 

Στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται πλήρης, υγιής και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, με τους Βασίλη Σπανούλη και Οθέλο Χάντερ, που ανάρρωσαν πρόσφατα από τους τραυματισμούς τους, να έχουν βρει και ρυθμό στο παιχνίδι τους.
 
Όχι, δεν είναι ψέμματα. Είναι γεγονός! Ύστερα από καιρό, η ομάδα του Ολυμπιακού προπονήθηκε κανονικά, έχοντας ετοιμοπόλεμους όλους τους βασικούς της παίκτες, οι οποίοι και συμμετείχαν κανονικά σε ολόκληρο το πρόγραμμα. Μοναδική εξαίρεση βέβαια ο Μιχάλης Τσαϊρέλης (σύνδρομο κοιλιακών), ο οποίος αποκτήθηκε για να έχει βοηθητικό ρόλο στο ροστερ.
 
Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπάρχει ικανοποίηση από το πολύτιμο "διπλό" στη Βαρκελώνη, καθώς αυτός ήταν ο στόχος όταν ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την ισπανική πόλη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει εφησυχασμός. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πως μέσω του ΣΕΦ, εφόσον διατηρήσουν ακέραιη την έδρα τους, θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν την πρόκριση στο Final-Four αλλά το μυαλό τους βρίσκεται αποκλειστικά στο να κάνουν το 2-1 στη σειρά.
 
Η Μπαρτσελόνα, άλλωστε, ειδικά φέτος, φημίζεται για την ικανότητα της να κερδίζει εκτός έδρας παιχνίδια και απαιτείται τεράστια προσοχή, υψηλός βαθμός συγκέντρωσης και σοβαρότητα απ' όλους τους παίκτες των ερυθρολεύκων ώστε να πάρουν αυτό που θέλουν στα δύο επόμενα ματς.
 
Οι Πειραιώτες είδαν σε βίντεο και πάλι την καταπληκτική τους εμφάνιση στο δεύτερο ματς της σειράς στη Βαρκελώνη, όπου και σημείωσαν το πολυπόθητο "break" (63-76) παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ. Κρατούν τα θετικά στοιχεία που παρουσίασαν και παράλληλα έχουν στο μυαλό τους και την ήττα τους στην πρώτη αναμέτρηση, γνωρίζοντας τι δεν πρέπει να κάνουν ώστε να φτάσουν κοντά στη δεύτερη τους νίκη στα playoffs.
 
Ζητούμενο για τους ερυθρόλευκους να συνεχίσουν να παίζουν καλή και σκληρή άμυνα, με έμφαση στην τακτική και στο πλάνο της ομάδας, το οποίο δεν θα πρέπει να επηρεαστεί από την αποτελεσματικότητα της ομάδας στο σκορ, όπως συνέβη στο πρώτο ματς της σειράς. Στόχος να παρουσιαστούν οι Πειραιώτες βελτιωμένοι στα ριμπάουντ, αλλά και να συνεχίσουν να επιτίθενται στο αντίπαλο καλάθι με τον ίδιο τρόπο, όπως περίφημα έπραξαν στο break στη Βαρκελώνη.
 
Άπαντες κρατούν χαμηλούς τόνους, έχουν ξεχάσει τα δύο προηγούμενα ματς στη Βαρκελώνη και σκέφτονται αποκλειστικά το τρίτο ματς της σειράς, το οποίο το αντιμετωπίζουν ως τελικό. Τρέφουν τεράστιο σεβασμό στην Μπαρτσελόνα, αναμένουν να αντιδράσει, αλλά παράλληλα έχουν μεγάλη πίστη και αυτοπεποίθηση στις δυνατότητες τους σαν ομάδα.
 
Δείτε τα βίντεο από την προπόνηση στο ΣΕΦ:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ