Βίντεο: Θερμό επεισόδιο στη Βουλή - Μεϊμαράκης: «Τσακαλώτε να είσαι σεμνός, ακούς τι σου λέω;»

Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο συνέβη στην Ολομέλεια της Βουλής.

Κατά την ομιλία του Υπουργού Οικονομικών Βουλευτές της ΝΔ (Άδωνις Γεωργιάδης, Σοφία Βούλτεψη, Κωστής Χατζηδάκης, Κώστας Σκρέκας, Θανάσης Δαβάκης κ.α.) διέκοπταν τον Υπουργό ειδικά από την ώρα που είπε ότι οι Βουλευτές της ΝΔ δεν έχουν διαβάσει τι λέει η συμφωνία για την δημόσια υγεία, επειδή προφανώς δεν πηγαίνουν στα δημόσια νοσοκομεία και γι’ αυτό δεν ενδιαφέρονται.

Οι Βουλευτές επί πολύ ώρα του ζητούσαν «να το πάρει πίσω» και δεν τον άφηναν να μιλήσει, κάτι που αρνήθηκε ο Ευκλ. Τσακαλώτος. Λίγα λεπτά αργότερα ο Πρόεδρος της ΝΔ είπε από τα «ορεινά» της Ολομέλειας στον Υπουργό: «θα είστε πιο σεμνός εδώ μέσα». 


Ο Υπουργός αναρωτήθηκε τι έκανε και ο Β. Μεϊμαράκης του είπε: «μην μου κάνεις τα χέρια εμένα έτσι». «Η πρόκληση δεν θα συνεχιστεί», φώναξε ο Πρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε: «αν θέλετε και να μας προκαλέσετε και να το ψηφίσουμε δεν γίνονται και τα δύο».
Κάποιος Βουλευτής φώναξε κάτι στον Πρόεδρο της ΝΔ και \ο Β. Μεϊμαράκης του είπε: «αυτό που σου λέω και εσένανε».
Ο Ευκλ. Τσακαλώτος αποχώρησε από το βήμα, αλλά με παραίνεση του Προεδρεύοντος Αλ. Μητρόπουλου επέστρεψε και ολοκλήρωσε σύντομα την ομιλία του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ