Βίντεο: Ο Λάιονελ Ρίτσι, τα 10 κιβώτια σαμπάνιας «Αll night long» & ο Άγγλος εφοπλιστής που έκανε ''πανικό'' στην Μύκονο

Ήρθε, τα... έσπασε και απήλθε. 

Ο Λάιονελ Ρίτσι που βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στην Μύκονο συνοδευόμενος από την αγαπημένη του Λίζα Παρίτζι και όσα συνέβησαν αυτές τις ημέρες θα μείνουν για καιρό στην μνήμη των θαμώνων του Nammos, με τον διάσημο τραγουδιστή εκστασιασμένο από την ατμόσφαιρα να ανεβαίνει πάνω στο τραπέζι και να τραγουδάει τη διαχρονική του επιτυχία «Αll night long» που ακουγόταν από τα μεγάφωνα, απογειώνοντας το κέφι και ωθώντας τον 66χρονο Άγγλο εφοπλιστή Φίλιπ Γκρην από την παρέα του Αμερικανού σταρ να τον λούσει με 10 κιβώτια σαμπάνια! 

Το προσωπικό του Nammos δεν προλάβαινε να ανοίγει τα μπουκάλια, ενώ την ίδια ώρα ο Λάιονελ Ρίτσι προσπαθούσε να προστατευτεί από τα αφρώδη «πυρά» με ένα μαξιλάρι και μια πετσέτα που τον είχαν προμηθεύσει! 

Η κάμερα του «Mykonos Live Tv» κατέγραψε τις ιστορικές σκηνές όπως και την αποχώρησή του Λάιονελ Ρίτσι από την Ψαρρού. Την ώρα που διέσχιζε την παραλία για να επιβιβαστεί σε φουσκωτό με προορισμό το πολυτελές γιωτ που τον φιλοξενούσε, ο γερόλυκος της ποπ έγινε αποδέκτης χειροκροτημάτων και επευφημιών. Τα φλας από τις φωτογραφικές μηχανές των παπαράτσι αλλά και από τα κινητά των λουόμενων πήραν φωτιά, ενώ ως ο γνήσιος σταρ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με μια κοπέλα που του το ζήτησε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ