Made in Greece το νέο Yatzer.com: Επιδραστικό διεθνές site για design, αρχιτεκτονική, μόδα, τέχνες, ταξίδι

Το Yatzer.com, το δημιούργημα του Κώστα Βογιατζή που αποτελεί έναν από τους πιο επιδραστικούς διεθνείς online προορισμούς για το Design, την Αρχιτεκτονική, τη Μόδα, τις Τέχνες και το Ταξίδι, ανανεώνεται τόσο θεματικά όσο και αισθητικά, παρέχοντας πρόσβαση σε ό,τι πιο αξιόλογο συμβαίνει σήμερα στους συγκεκριμένους τομείς.

Ο επανασχεδιασμός έγινε με κριτήριο την ευκολότερη πλοήγηση και την οργάνωση των θεμάτων σε λιγότερες και πιο ευδιάκριτες ενότητες, ώστε ο χρήστης να μπορεί να βρίσκει πιο εύκολα, αυτό που αναζητά. Επίσης, η έννοια του ταξιδιού είναι πλέον κομβική, καθώς η ομώνυμη κατηγορία προτάσσεται πρώτη από τα αριστερά. Κάτι που δεν έγινε τυχαία, αλλά συμβολικά, «αφού έτσι προβάλλεται η σημασία του ταξιδιού (στον χώρο του design π.χ.), αλλά και ότι η επίσκεψη στις σελίδες του site δεν είναι άλλο παρά ένα νοητό ταξίδι στις πιο υπέροχες γωνιές της ανθρώπινης δημιουργικότητας», όπως σημειώνει ο Κ. Βογιατζής.  

Επιπλέον, υπάρχουν και νέες προσθήκες στο site, με τις δύο πρώτες (Agenda, The Yatzer Wall) να έχουν ενταχθεί ήδη στην ύλη (από τις 18 Αυγούστου που έγινε και το επαναλανσάρισμα), ενώ η τρίτη («City Guides») θα ξεκινήσει τον χειμώνα, με οδηγούς για τρεις πόλεις. Αναλυτικότερα:

Agenda
Όλες οι εκδηλώσεις που αξίζει να επισκεφτεί κάποιος, μέσα από ένα καλαντάρι όπου οι αναγνώστες θα μπορούν να ανακαλύψουν τι συμβαίνει τώρα στα μουσεία, τις γκαλερί και τις εκθέσεις όλου του κόσμου.

The Yatzer Wall
Περισσότερες από 20000 φωτογραφίες από το υπάρχον περιεχόμενο του Yatzer.com συγκεντρώνονται για να δημιουργήσουν ένα κατηγοριοποιημένο περιεχόμενο για θέματα σχετικά με το design. Από διαφορετικά στυλ εσωτερικής διακόσμησης και συγκεκριμένα διακοσμητικά στοιχεία και υλικά, ο «τοίχος» προσφέρει ένα δυναμικό εργαλείο για επαγγελματίες αλλά και για όσους αναζητούν έμπνευση.

City Guides
Αναλυτικοί οδηγοί για πόλεις από όλον τον κόσμο, που θα έχουν την οπτική του ντόπιου, για τη γαστρονομία, την κουλτούρα και τα στοιχεία που την κάνουν ξεχωριστή.

Υπενθυμίζεται ότι το (διαθέσιμο μόνο στην αγγλική γλώσσα) Yatzer.com ιδρύθηκε από τον interior designer Κώστα Βογιατζή το 2007 και από τότε αυξάνει διαρκώς την ποιότητα, την ποσότητα της ύλης του, όπως επίσης και τους επισκέπτες. Σήμερα έχει πλέον ξεπεράσει τους 200.000 μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα. Οι περισσότεροι (60%) προέρχονται από τις ΗΠΑ, ενώ ακολουθεί η Ευρώπη με υπολογίσιμο ποσοστό. Με βασικό πλεονέκτημα την άμεση συμμετοχή του εμπνευστή του και της διεθνούς συντακτικής ομάδας του site σε ό,τι συμβαίνει τώρα στον κόσμο, το Yatzer.com έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως ένα από τα πιο σημαντικούς online προορισμούς για το Design και την Αισθητική. 

Πηγή: hommemagazine.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ