Εκλογές 2015: Αλ. Τσίπρας: Πρέπει να κλείσουμε όλες τις πληγές του χθες & να εξαλείψουμε τις παθογένειες

Πρέπει να γκρεμίσουμε τις παράγκες του χθες, υποστήριξε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στα Ιωάννινα.
 

Πρέπει να κλείσουμε όλες τις πληγές του χθες και να εξαλείψουμε τις παθογένειες του παρελθόντος, υπερθεμάτισε ο κ. Τσίπρας, εξαπολύοντας επίθεση στη Νέα Δημοκρατία.
«Ο κ. Μεϊμαράκης δεν είναι μόνο εκπρόσωπος του σκληρού συντηρητικού λόμπι, αλλά και της καθυστέρησης, της φθοράς, της διαπλοκής και των σκανδάλων» συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφερθείς στο ζήτημα του χρέους, ο κ. Τσίπρας υπενθύμισε ότι η ελληνική κυβέρνηση επέβαλε στους δανειστές τη διαπραγμάτευση για τη μείωση του. «Εμείς ανοίξαμε το ζήτημα των συλλογικών συμβάσεων και βάλαμε φρένο στους πλειστηριασμούς» τόνισε χαρακτηριστικά.


Σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, εκτίμησε ότι η Ν.Δ. προτάσσει την επιθυμία σύμπραξης με τον ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να θολώσει τα νερά. «Δεν την πιστεύει και ας μιλάει γι’ αυτήν» διευκρίνισε ο κ. Τσίπρας.
Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μοναδικό κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί την πολιτική σταθερότητα, την εφαρμογή της συμφωνίας με όρους μάχης και τις αλλαγές που χρειάζεται  η κοινωνία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ