Zωή Kωνσταντοπούλου: Λιγότερες κατά 12,5 εκατ. οι δαπάνες της Βουλής επί θητείας μου

Η Βουλή κατά το εννεάμηνο Ιανουάριος - Σεπτέμβριος 2015 δαπάνησε συνολικά 12,5 εκατ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2014, ανακοίνωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου όπου παρουσιάσθηκαν τα αποτελέσματα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.
 

«Δεν έχει υπάρξει πουθενά υπέρβαση προϋπολογισμού», είπε αναφερόμενη στην 9μηνη θητεία της.
Σχετικά με το κόστος της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, η πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι το σύνολο των εξόδων φθάνει τα 112.000 ευρώ. Η κ. Κωνσταντοπούλου υπενθύμισε ότι η Επιτροπή λοιδωρήθηκε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της – ακόμη και για τις ενδυματολογικές επιλογές των μελών της, σχολίασε, ενώ σημείωσε πως «και το υποτιθέμενο επεισόδιο με το λάστιχο “συνέβη” πέντε ημέρες μετά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Επιτροπής».
Το κόστος για την Επιτροπή Αλήθειας υπολόγισαν οι υπηρεσίες της Βουλής και από τις 112.000 ευρώ δόθηκαν 50.000 για διαμονή και σίτιση, 25.000 για διερμηνείες και 5.500 για μεταφράσεις. Υπογραμμίζεται ότι κανένα μέλος της Επιτροπής δεν αμείφθηκε για τη συμμετοχή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ