Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο ο Lamar Odom - Είχε πιει βιάγκρα & ένα μπουκάλι κονιάκ σε οίκο ανοχής - Tι λέει η Κλόε

Ερείπιο έχει γίνει η Κλόε Καρντάσιαν από την ώρα που έμαθε ότι ο πρώην σύζυγος της, Λαμάρ Όντομ, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο 35χρονος πρώην αθλητής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας και όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τον εντόπισε τα ξημερώματα σε άθλια κατάσταση, μια από τις εκδιδόμενες γυναίκες στον οίκο ανοχής.

Ο ιδιοκτήτης του «Ράντσου του Έρωτα», η λειτουργία του οποίου είναι νόμιμη στη Νεβάδα, δήλωσε ότι ο Όντομ βρισκόταν στον οίκο ανοχή από το Σάββατο «γιατί ήθελε να ξεφύγει από όλους και από όλα και απλά να περνάει καλά». Κατά τον ίδιο ο πρώην παίχτης ομάδων του ΝΒΑ όπως οι Λος Άντζελες Λέικερς, οι Μαϊάμι Χιτ και οι Ντάλας Μάβερικς, έπαιρνε κάποιου είδους φυτικού Βιάγκρα και με την άφιξή του είχε καταναλώσει μισό μπουκάλι κονιάκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κλόε έμαθε τα νέα για τον Λαμάρ, ενώ πόζαρε με σέξι εσώρουχα για τις ανάγκες μιας νέας φωτογράφισης στο Μπέβερλι Χιλς.

Η ιστοσελίδα TMZ αναφέρει, μάλιστα, πως ο 35χρονος είναι σε κώμα καθώς και ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τους πνεύμονες και τα νεφρά του.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η πρώην σύζυγος του Οντόμ, Κλόε Καρντάσιαν, καθώς και η αδερφή της Κιμ και η μητέρα της Κρις Τζένερ, έσπευσαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο 35χρονος, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του.

Αν και η Κλόε εξακολουθούσε να διατηρεί καλές σχέσεις με τον Λαμάρ, ακόμη και μετά τον χωρισμό της από εκείνον, τα υπόλοιπα μέλη της τηλεοπτικής οικογένειας δεν ήταν καθόλου χαρούμενα για τις επαφές που είχε το πρώην ζευγάρι. 

Σημειώνεται πως ο Οντόμ, ο οποίος έχει δύο δαχτυλιδία πρωταθλητή ΝΒΑ στην κατοχή του, παντρεύτηκε την Κλόε το 2009 σε μια εντυπωσιακή τελετή αλλά οι δύο τους χώρισαν το 2013 μετά από αίτηση της Καρντάσιαν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ