Αυτό το κάθαρμα πάει φυλακή γιατί καμάρωνε με 1,6 εκ φώτο & βίντεο με παιδικό πορνό στην κατοχή του

Ένας συνταξιούχος που καυχιόταν ότι είχε στην κατοχή του «κάθε άσεμνη εικόνα που μπορεί να υπάρχει» έχει φυλακιστεί.

Η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο 66χρονος  Ian Wraith, είχε στην κατοχή του  1,6 εκατομμύρια βίντεο και φωτογραφίες  με παιδικό πορνό στον προσωπικό του  υπολογιστή, τα οποία ήταν παραπάνω από ό, τι η αστυνομία είχε στο σύνολο στην βάση των δεδομένων της.

Ο Wraith περνούσε μέχρι και 18 ώρες ημερησίως ψάχνοντας τις  διεθνείς ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας και έβγαλε λίγο κάτω από £ 500.000 ως διαχειριστής σε διάστημα δύο ετών.

Ο συνταξιούχος ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά που εμφανίζονται στις εικόνες, συμπεριλαμβανομένων και  «μωρών που κακοποιούνται με τον πιο φρικτό τρόπο» βρισκόντουσαν με ευχαρίστηση  μπροστά από την κάμερα.

Συγκεκριμένα είπε στους αξιωματικούς: ‘’Δεν θα πιστέψετε τι μπορούν να κάνουν αυτά τα παιδιά όταν είναι μόνα τους με μια κάμερα’’.

Ο Ian Wraith τελικά πιάστηκε όταν χρησιμοποίησε την  πιστωτική του κάρτα, το πραγματικό όνομα και τη διεύθυνση του για να πληρώσει £ 80 για βίντεο από μια άλλη πηγή.

Η Καναδική αστυνομία εντόπισε την αγορά του και παρέδωσε την υπόθεση στην Υπηρεσία Παιδικής Εκμετάλλευσης και το Διαδικτυακό Κέντρο Προστασίας, το οποίο στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία του Χάμσαϊρ.

Ο κατηγορούμενος Ian Wraith, από το Fareham, του Hampshire, φυλακίστηκε για τέσσερα χρόνια και τέσσερις μήνες αφού αποδέχτηκε τις  32 κατηγορίες στο Κακουργιοδικείο του Προτσμούθ.

Πηγή: metro.co.uk

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ