Μήπως η Κέιτ Μίντλετον αντιγράφει λίγο την Νταϊάνα; Θλιμμένο ύφος & ίδιο στυλ σε δημόσια εμφάνιση

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον παίρνει στοιχεία από τις εμφανίσεις της αγαπημένης πριγκίπισσα του λαού, της Νταϊάνα. 

Η σύζυγος του Πρίγκιπα Γουίλιαμ από την πρώτη επίσημη εμφάνισή της με το μπλε φόρεμα και το δαχτυλίδι αρραβώνων που ανήκε στη μητέρα του διαδόχου, θέλησε να μπει στις καρδιές των Βρετανών.

Στα χρόνια του γάμου της καλλιεργεί σταθερά την εικόνα της κομψής, λεπτεπίλεπτης και λίγο διαφορετικής από τις εντολές του Παλατιού.

Αυτή τη φορά όμως, η Κέιτ απέδειξε ότι «σπουδάζει» την εμφάνιση της Lady D και κάνει τα πάντα για να της μοιάσει και να ανασύρει τις μνήμες του λαού που σχετίζονται με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Στο μνημείο των πεσόντων του 2ου παγκοσμίου πολέμου στο Λονδίνο, έδωσε το παρών σύσσωμη η βασιλική οικογένεια και οι εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου της Βρετανίας, με τη δούκισσα του Κέμπριτζ ντυμένη στα μαύρα και με τη χαρακτηριστική -για τον εορτασμό της συγκεκριμένης μέρας- κόκκινη παπαρούνα στο πέτο του παλτού της.

 

Η εμφάνιση, αλλά και το ύφος της, θύμισε στους περισσότερους την πριγκίπισσα των Βρετανών και μητέρα του συζύγου της. Το βέλο, τα ρούχα και το «στήσιμο» της είναι παρόμοια με εκείνα της Νταϊάνα σε ίδια εκδήλωση πολλά χρόνια πίσω. 

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ