Σε 6μηνη φυλάκιση καταδικάστηκε Βρετανός: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου παιδεραστή που φωτογράφιζε τα παιδιά του

​Σε 6μηνη φυλάκιση καταδικάστηκε ένας Βρετανός εκατομμυριούχος κτηματομεσίτης επειδή ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου σε εστιατόριο ισπανικού θερέτρου έναν 43χρονο, όταν τον είδε να φωτογραφίζει τα παιδιά του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, εκείνη την περίοδο οι αρχές εξέταζαν τον 43χρονο Σάντρο Ρότμαν μετά από φωτογραφίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών που είχαν βρεθεί στον υπολογιστή του.

Ο Ρότμαν που έπινε 3 μπουκάλια βότκα την ημέρα, πέθανε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον εκατομμυριούχο Ντέβιντερ Κένθ στο μπαλκόνι εστιατορίου στις 7 Φεβρουαρίου.


Ο εκατομμυριούχος, που το μοιραίο βράδυ γευμάτιζε με τη σύντροφό του Τζέμα και τα τρία μικρά παιδιά τους, βγήκε εκτός εαυτού όταν βρήκε φωτογραφίες των παιδιών του στο iPad του θύματός του.

«Όταν ο κατηγορούμενος τελείωσε το φαγητό του και διαπίστωσε πως ο Σάντρο είχε βγάλει φωτογραφίες τα παιδιά του τρελάθηκε. Άρχισε να φωνάζει να τις διαγράψει και απαιτούσε να του εξηγήσει γιατί έβγαζε φωτογραφίες τα παιδιά του. Η αντιπαράθεση οδήγησε σε σύγκρουση, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει αρκετές φορές στο κεφάλι», ανέφερε η δικαστής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ