Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Snapchat: Το μέσο που ήρθε για να παραγκωνίσει το Facebook - Θα τα καταφέρει;

Μια εφαρμογή όπου όλα τα περιεχόμενα μένουν για μερικά δευτερόλεπτα και μετά εξαφανίζονται, φαίνεται πως έχει βάλει στόχο να "χτυπήσει" το Facebook.

Η χρήση του Snapchat ξεπερνά τη φαντασία. 6 δις βίντεο την ημέρα, ήτοι 60 βίντεο διαφορετικά την ημέρα βλέπουν τα 100 εκατομμύρια χρήστες του. Αυτή η εφαρμογή ετέθη σε χρήση το 2011 και η επιτυχία του είναι τέτοια που κάνει το Facebook να τρέμει, ειδικά μεταξύ των νέων.

Οταν πρωτοεμφανίστηκε δέχτηκε κριτική για τα αμφιλεγόμενα περιεχόμενά του αλλά σήμερα η πλατφόρμα έγινε το αγαπημένο παιδί των διεθνών ΜΜΕ που θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση στο νεανικό κοινό. Το 21% των αναγνωστών του διάσημου αμερικανικού σάιτ BuzzFeed, για παράδειγμα, προέρχονται από το Snapchat.

Στις ΗΠΑ, τον Φεβρουάριο του 2015, οι έφηβοι και οι νέοι από 16 ως 24 ετών περνούσαν κατά μέσο όρο 200 λεπτά την ημέρα στο ίντερνετ, σύμφωνα με την αμερικανική πλατφόρμα στατιστικών στοιχείων statista.com. Οι περισσότεροι από αυτούς μπαίνουν μέσω Snapchat.

Σύμφωνα με έρευνα του ίδιου σάιτ, απεδείχθη ότι το 53% των βορειο-αμερικανών ηλικίας 13-24 ετών χρησιμοποιούν την πλατφόρμα των εφήμερων αναρτήσεων, έναντι μόνο 5% των ενηλίκων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ