Έχασε τα περιττά κιλά, έγινε fit και την χώρισε ο άνδρας της! Όλη η διήγηση και οι φωτό

H 36χρονη Άνγκελα Κρίκμορ από το Λονδίνο ζύγιζε 83 κιλά και μια μέρα αποφάσισε να κάνει τα πάντα για αλλάξει τον σωματότυπό της καταστρέφοντας στο τέλος τον γάμος της.

Η νεαρή κοπέλα εξομολογείται πως χρειάστηκε να προσπαθήσει σκληρά προκειμένου να πετύχει το επιθυμητό για αυτήν αποτέλεσμα.

Έτρεχε καθημερινά, ακολουθούσε αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και όλα αυτά για να την χωρίσει στο τέλος ο άνδρας της.

Η Άνγκελα αναφέρει χαρακτηριστικά στη Daily Mail: «Ένιωσα όμορφη όταν έχασα τα κιλά. Νόμιζα ότι και ο άνδρας μου θα αισθανόταν το ίδιο. Ωστόσο, η εξωτερική πίεση από την οικογένεια και τους φίλους μου με έκανε να νιώθω πολύ αμήχανα».

Η Άνγκελα παραδέχεται ότι κατά το διάστημα που προσπαθούσε να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά είχε παραμελήσει κατά κάποιον τρόπο τον άνδρα της. "Οι νέες μου διατροφικές συνήθειες απαιτούσαν μια ολική ανανέωση στον τρόπο που μαγείρευα μέχρι πριν λίγο καιρό και στον τρόπο που έβλεπα γενικά το φαγητό", επισημαίνει η κοπέλα.

"Φυσικά ο γιος μου και ο άνδρας μου δεν ήθελαν να ακολουθήσουν τον νέο τρόπο ζωής μου",προσθέτει.

Τα πράγματα άρχισαν να χειροτερεύουν όταν ξεκίνησα γυμναστήριο. Στην αρχή η άσκηση έμοιαζε βουνό για την 36χρονη, στη συνέχεια όμως μαγεύτηκε από τον κόσμο του bodybuilding, κάτι που αργότερα την οδήγησε στην απόκτηση πτυχίου αθλητισμού και διατροφής.

Και μπορεί η Άνγκελα μέσα από αυτή τη διαδικασία να ανακάλυψε τον υγιεινό τρόπο ζώης, έχασε, ωστόσο, τον σύζυγό της και άλλους κοντινούς της ανθρώπους που δεν μπορούσαν να την ακολουθήσουν σε αυτό το ταξίδι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ