Αυτά είναι τα υπερ-σκάφη του μέλλοντος: Θαλαμηγοί με φουτουριστικά design & χλιδή σε κάθε... πόντο

«Η φαντασία στην εξουσία» θα μπορούσε να είναι το μότο των σχεδιαστών αυτών των super yachts που προτείνονται στους υπερπλούσιους του πλανήτη, οι οποίοι θα επενδύσουν τα χρήματα για να ναυπηγηθούν αυτά τα πλωτά αριστουργήματα.

Το Trilobis 65 κάνει το όνειρο του Κάπτεν Νέμο πραγματικότητα καθώς οι σούπερ τυχεροί επιβαίνοντες θα μπορούν να σκανάρουν το βυθό καθισμένοι άνετα σε μια γυάλινη σφαίρα στον πυθμένα του σκάφους απολαμβάνοντας τα πανάκριβα ουίσκυ τους και χαζεύοντας το οικοσύστημα.

Από την άλλη πλευρά, αν ανήκεις σε όσους έχουν αρχίσει να βαριούνται την πολυκοσμία του γήινου Μονακό, προτείνεται το Streets of Monaco. Ένα πλωτό-μικρο-πριγκιπάτο με μυθώδεις ανέσεις και στιλ. Ενώ για ανθρώπους που ενδιαφέρονται για design στα άκρα, υπάρχει η αιώνια Zaha Hadid με τα οργανικά της μοτίβα ενός αλλούτερου κόσμου.

Τα μεγέθη σοκάρουν. Ως γνωστόν, κάθε τετραγωνικό εκατοστό στη θάλασσα πρέπει να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης στο μάξιμουμ, όχι μόνο γιατί ο χώρος είναι περιορισμένος αλλά και γιατί η... μεταφορά του κοστίζει απίστευτα χρήματα. Σε αυτά τα super yachts ζαλίζεσαι.

Εξωτερικά ντεκ 1.000 τετραγωνικών, master κρεβατοκάμαρες που θα ζήλευε το Peninsula, διάδρομοι κάθετης απογείωσης για ιδιωτικά τζετ. Μεγέθη να λιποθυμούν οι κλασικοί ναυτίλοι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ