Αφροδίτη στον Υδροχόο: Η ελευθερία του έρωτα…Τι σημαίνει αυτό για εσάς;

Δείτε τι λένε τα άστρα για εσάς...

Κριός

Να τα πούμε, να τα πούμε; Όχι, δεν θα σου πω ετεροχρονισμένα τα κάλαντα, Κριέ – αλλά μία συγκυρία κατά την οποία ο Δίας συναντά σε όψη συνόδου το Βόρειο Δεσμό μέσα σε ό,τι εκφράζει για σένα ρουτίνα και καθημερινότητα, είναι απολύτως ικανή να σε κάνει να ακούς καμπανάκια και «χο χο χο» ακόμα κι αν είμαστε ένα βήμα πριν τις Απόκριες. Ξαφνικά, όχι μόνο ξέρεις τι θέλεις να πεις και σε ποιον/α, αλλά είσαι έτοιμος/η να βγεις να τα φωνάξεις από το Λυκαβηττό, ή/και κάτω από το μπαλκόνι του/της με το ανάλογο …τιμαλφές σε κουτάκι με φιόγκο. Μέχρι εδώ καλά, διότι ο Δίας είναι πλανήτης τσαχπίνης και  τις λατρεύει κάτι τέτοιες υπερβολές – όπως άλλωστε και η στήλη μας! Η Αφροδίτη όμως, πλανήτης εξίσου τσαχπίνης και δίχως διόλου μπέσα, από 18/2 στον Υδροχόο, ξέρεις τι μου λέει εμένα; Ότι μπορεί το αντικείμενο του πόθου σου και αποδέκτης του ανωτέρω τιμαλφούς να είναι ο/η μέχρι χθες κολλητός/ή σου (το καλό σενάριο), ή, ωιμέ, το αγόρι/κορίτσι του/της φίλου/ης σου (το όχι και τόσο καλό σενάριο). Λοιπόν, Κριέ;

Ταύρος

Συνέχεια εκ του προηγουμένου… μία εβδομάδα στην οποία ο Δίας αγκαλιά με το Βόρειο Δεσμό στο φιλικό για σένα ζώδιο της Παρθένου δεν σου γεμίζει απλώς το πορτοφόλι. Σου γεμίζει κυρίως την ψυχή: με αισιοδοξία, συναισθήματα κι εκείνη την απίθανη αίσθηση πως, ακόμα και με 2 ευρώ στην τσέπη σου είσαι ζάπλουτος/η διότι μπορείς να τα μετατρέψεις σε χαρά και απόλαυση (μη γελάς καθόλου, ξέρεις τι πρόλογος πάθους μπορεί να γίνει ένα παγωτό χωνάκι μηχανής;!). Η Αφροδίτη πάλι κρατάει tablet pc με τον ετήσιο προϋπολογισμό της εταιρείας σου και σου κλείνει το μάτι, ανοίγοντας παράλληλα τα δικά σου τα μάτια ως προς το τι κούκλος/α είναι ο/η καινούργιος/α προϊστάμενος/η. Μη σε πιάσουν τώρα οι αναστολές σου, και κυρίως, μη σε πιάσουν οι φίλοι σου από τα μούτρα με δυσοίωνα σενάρια τύπου «πού πας να καταστραφείς», «θα απολυθείς» και άλλα άραχλα. Δεν θα απολυθείς, θα το απολαύσεις – τόσο απλά.

Δίδυμοι

Where’s the party? Μα φυσικά εδώ. Θέλω να πω, εσύ κάνεις πάρτυ ακόμα και με τον Κρόνο στο σβέρκο σου, δε θα κάνεις τώρα με κοτζάμ Δία σε σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό και Αφροδίτη στο φιλικό σου Υδροχόο από 18/2; Αλίμονο! Όσο λοιπόν φροντίζεις για τη μουσική και τις ντισκόμπαλες, εγώ θα σου λέω τα καθέκαστα. Λοιπόν! Αν δεν είναι αυτή η εβδομάδα η καλύτερη για να πας να αντιμετωπίσεις το αντικείμενο του πόθου σου και να του πεις πώς νιώθεις να τελειώνουμε, δεν ξέρω ποια θα είναι, ειλικρινά. Attention please – πολλούς/ές ποθείς, μη μπερδεύεσαι: υπάρχει εκεί έξω ένας/μία που εξαιτίας του/της κυλάει το αίμα σου, που δεν έχει καμία σημασία το πώς είναι εμφανισιακά, τι κάνει στη ζωή του/της ή με ποιόν/ά είναι. Αυτό όλο, όπως σου το γράφω εδώ, να πας να το πεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στον φιλικό σου Υδροχόο εγγυάται πως, αν το τολμήσεις, η ζωή σου θα αποκτήσει Νόημα, σκοπό και, κάτι ζωτικό για σένα, κίνηση ξανά! Αλλά μη νομίζεις πως κάτι τέτοιο θα γίνει αναίμακτα…you gotta fight for your right to party, όπως θα έλεγαν κι οι Beastie Boys!

Καρκίνος

Όταν η ζωή μας (η ερωτική, επί τω προκειμένω, αλλά και γενικότερα) δεν είναι όπως θα θέλαμε, Καρκίνε, αυτό συμβαίνει για τον εξής ένα λόγο: γιατί πρέπει ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. «Να γίνω δηλαδή αστρολόγε μου μια παλιοκατίνα, να με ακούσει όλη η Αθήνα;» Να γίνεις ασφαλώς, αν αυτό χρειάζεται για να ταρακουνηθούν τα λιμνάζοντα τα ύδατα, διαφορετικά τη σχέση θα τη φάει το κουνούπι και η βαρεμάρα. Όσο επιμένεις να φοράς το φωτοστέφανο του οσιομάρτυρα, δεν θα δεις προκοπή, και δε χρειάζεται να στο πει αστρολόγος αυτό, βλέπεις τα τελευταία χρόνια την πορεία σου. Έχεις πλέον την απαραίτητη …αισιοδοξία να το πω; Υγιή αδιαφορία να το χαρακτηρίσω; Όπως και να το πω, έχεις αυτό που χρειάζεται για να πιάσεις τον/την άλλο και να του /της εξηγήσεις τι σημαίνουν έννοιες όπως «μοίρασμα», «ενδιαφέρον», «σεβασμός» και «συνύπαρξη» - και μη διανοηθείς να κομπλάρεις για την ανάγκη σου να είσαι σε μία κατάσταση όπου ξέρεις που οδεύει και τι απαιτείται από σένα! Σε όποιον/α δεν αρέσει η δέσμευση, τόσους Υδροχόους έχουμε, καταπληκτικά παιδιά όλοι/ες τους – ας πάει εκεί!

Λέων

«Ανέτειλα, μπορείτε να με λατρέψετε». Όχι, δεν κάνω πλάκα, αυτό ήταν σήμερα το στάτους της «πιο Λέων πεθαίνεις» φίλης μου Έλενας. Στο δρόμο λοιπόν αυτό που χάραξε το κορίτσι μας, κινείται η εβδομάδα σου, εντυπωσιακό  μου γατί. Με τον Δία σε σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό, οι φίλοι σου είναι το ισχυρότερο backup σου: σε πλαισιώνουν σαν ωραίο κάδρο και σε στηρίζουν καλύτερα κι από φωτογραφικό τρίποδα. Βέβαια, η είσοδος της Αφροδίτης στον 7ο οίκο σου των σχέσεων από 18/2 αφήνει υποψίες πως μία σχέση ακροβατεί μεταξύ φιλίας και έρωτα, αλλά τι ‘χες Γιάννη τι ‘χα πάντα – δεν είναι αρκετό για να θαμπώσει τη λάμψη σου, να μειώσει τις κατακτήσεις σου ή να σε κάνει να κλειστείς στο καβούκι σου. Ο δε Άρης – ο πλανήτης, πάντα- εγγυάται πως θα υπάρξει περισσότερο σεξ από όσο μπορείς να αντέξεις…αλλά τι λέω, σε Λιοντάρι μιλάω…με τις ευλογίες μου!

Παρθένος

Δε μου λες; Θα κάτσεις να ασχοληθείς με τους οικείους σου που σε βομβαρδίζουν με αλλεπάλληλα τσουνάμι μουρμούρας, μεμψιμοιρίας και απαιτήσεων; Ή θα εστιάσεις στο να απολαύσεις μία καθημερινότητα που, από αγώνας δρόμου γίνεται περίπατος στη λιακάδα (ευγενική χορηγία της Αφροδίτης στον Υδροχόο από 18/2…); Ρητορική, Παρθένε, η ερώτηση της αστρολόγου σου – το καλό που σου θέλω, ασφαλώς και θα ενδώσεις στην καλοπέραση των ημερών. Πρώτον, διότι ειλικρινά δεν ξέρω κανέναν που να το αξίζει όσο εσύ. Οκ, τους Αιγόκερους ίσως. Δεύτερον, γιατί μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα χαλαρότητας και χαράς, το κέρδος είναι διπλό. Καταξιώνεσαι και αναδεικνύεσαι επαγγελματικά, ιδίως αν αυτό με το οποίο καταπιάνεσαι είναι κάποιο σου ταλέντο ή έχει να κάνει με τις δημιουργικές σου ικανότητες, κι αυτό τραβάει τους ερωτικά ενδιαφερόμενους όπως το μέλι τις μέλισσες. Ναι, δεν είναι μυστικό πως ένας Παρθένος που αναγνωρίζεται και εκτιμάται η δουλειά και η προσφορά του είναι ένα ευτυχισμένο πλάσμα, κι ως εκ τούτου απολύτως ερωτικό και ερωτεύσιμο!

Ζυγός

Είσαι διάσημος/η, Ζυγέ, για το περίφημο χαμόγελό σου που λιώνει και τους πάγους της Ανταρκτικής. Αυτή την εβδομάδα, τα άστρα δεν έχουν τσιγκουνευτεί καθόλου λόγους για να χαμογελάς – με ενεργοποιημένο από όχι έναν, αλλά τρεις πλανήτες, τον 5ο οίκο της χαράς, του έρωτα και της δημιουργίας, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Αυτή λοιπόν η εβδομάδα και ενδιαφέρον φλερτ έχει, και όμορφες συναντήσεις έχει, και χαρά και δημιουργικότητα έχει, κι επιτέλους μοιάζεις μετά από καιρό να πλέεις σε γαλήνια, οικεία νερά. Και τι ερωτική στήλη θα ήμασταν αν δε σου έστρεφα την προσοχή σε ένα φλερτ με κάποιον/α από μακριά, είτε σε μία ερωτικότατη και ηλεκτροφόρα γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού σου; Έχε λοιπόν τα ωραία και μεγάλα σου μάτια ανοιχτά για μία τέτοια πιπεράτη εξέλιξη, της οποίας η διάρκεια είναι εξ ολοκλήρου στο χέρι σου – είδες πόσο κομψά σου λέω να μη γίνεις (πάλι) κολλιτσίδα;

Σκορπιός

Η ιδιωτική σου ζωή έχει τόσο καιρό που είναι σαν εμπόλεμη ζώνη, Σκορπιέ, που καιρός ήταν να μπει η Αφροδίτη επίσης εκεί – να φέρει καμία γάζα, κανένα οινόπνευμα, να ράψει καμία πληγή, τέτοια πράγματα βρε αδερφέ. Ξέρεις πολύ καλά ότι «πατήρ δε πάντων Πόλεμος», και πως πόλεμος χωρίς απώλειες δεν υφίσταται εξ ορισμού. Ξέρεις επίσης πως η επιβίωση είναι ίσως η πρώτη ικανότητα που καταγράφηκε στον έλικα του dna σου, από τότε που ήσουν ένας και μόνο κεντρικός νευρώνας στην κοιλίτσα της μαμάς. Αυτό εξηγεί το μυστηριώδες, μόνιμο χαμογελάκι σου – εν μέρει. Διότι για το χαμογελάκι ευθύνεται και ο Δίας, που κάνει τον/την Άλλο/η να σου ανοίγει ανίσχυρος/η πορτοφόλι και καρδιά και να γίνεται χαλί να τον/την πατήσεις. Θα κλείσω την πρόβλεψή σου λέγοντάς σου τι να ΜΗΝ κάνεις. Να ΜΗΝ τον/την πατήσεις – κάνε του άλλα πράγματα, είχαμε και Άγιο Βαλεντίνο κι ως γνωστόν η γιορτή κρατά 40 μέρες!

Τοξότης

Η εβδομάδα βρίσκει εσένα και την οικογένειά σου α λα Μοντέγοι και Καπουλέτοι. Όχι, δε χρειάζεστε άλλη οικογένεια για να σφαχτείτε Σαιξπηρικά, τα καταφέρνετε μια χαρά και μόνοι σας. Εσύ, όμως, Τοξότη, θα βγεις από όλο αυτό το τσιρκολίκι τώρα, γιατί σου έχω νέα: με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη στον τομέα της επικοινωνίας σου, μπορείς να πουλήσεις παγοπέδιλα σε Αιγύπτιο. Πόσο δε μάλλον να πείσεις εκείνο το θεσπέσιο πλάσμα που σου έχει πάρει τα μυαλά και σου έχει κλέψει τον ύπνο, πόσο καταπληκτικός/ή είσαι. Δεδομένου ότι οι γνωριμίες και οι συναντήσεις θα είναι πολλές, πάμπολλες, κάνε μου μια χάρη και εστίασε – με τόση εύνοια πλανητική, είναι κρίμα να ξοδεύεσαι! Κι αν είσαι από κείνους που γελάνε στο άκουσμα λέξεων όπως «βέρα» «εκκλησία» κλπ, ο Δίας θα ήθελε να σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν και τα δημαρχεία.

Αιγόκερως

Η άνθιση στα οικονομικά σου, και μάλιστα σε τέτοιους καιρούς, είναι λογικό να σου φτιάχνει όχι μόνο την ημέρα, αλλά γενικά την καθημερινότητα, Αιγόκερε. Η οικονομική σταθερότητα είναι για σένα πλατφόρμα απαραίτητη για να μπορέσεις να νιώσεις σέξι και επιθυμητός/ή. Πρόσεχε όμως: μην αφήσεις την παρουσία της άπληστης Αφροδίτης στον 2ο ηλιακό σου οίκο να κάνει πράγματα όπως το πορτοφόλι ή το κοινωνικό status του/της  άλλου/ης προϋπόθεση για να προχωρήσεις ή όχι μαζί του/της. Η αστρολόγος σου σαφώς και θέλει να θέτεις τον πήχη ψηλά – και ας το δεχτούμε, είσαι Αιγόκερως, δυο θέσεις έχει ο πήχης, «ψηλά» και «ψηλότερα»… Ποντάρισε όμως σε αξίες διαχρονικότερες από το χρήμα ή το status. Σε πράγματα όπως το ηθικό ανάστημα, τα ταλέντα και η αξία. Εντάξει, Αφροδίτης παρούσης δε θα σε τιμωρήσουμε κιόλας αν προσθέσεις σε αυτά και τίποτα γραμμωμένους κοιλιακούς, ή ένα πλούσιο μπούστο, άνθρωπος είσαι κι εσύ! Επίσης, πρόσεχε πώς λες τις αλήθειες σου, είτε για καλό, είτε για κακό – κάποιοι εκεί έξω έχουν καρδιά, πίεση κλπ.

Υδροχόος

Εν αντιθέσει με την κοινή γνώμη εκεί έξω, ΕΧΕΙΣ αισθήματα, Υδροχόε. Αυτό που κάνει όμως Καρκίνους να σε καταριούνται, Σκορπιούς να σου κάνουν βουντού και Αιγόκερους να σε διαγράφουν από τα καρνέ τους, είναι η αδυναμία σου να τα διαχειριστείς, τα έρμα τα συναισθήματά σου. Δεν είναι, βέβαια και προς θάνατον (σιωπή, Σκορπιέ!), μιας και η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου στις 18/2 για να σώσει ό,τι μπορεί και να σε ξαναβάλει στο παιχνίδι. Η Αφροδίτη λοιπόν, θα προσπαθήσει να σε κάνει να καταλάβεις κάτι πολύ απλό – πως οι σχέσεις σου και ο/η εκάστοτε άλλος/η που επιλέγεις, είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό καθρέφτης σου. Και εξηγώ: με τη χατζάρα στο χέρι τον/την αντιμετωπίζεις εσύ; Αυτό ακριβώς θα βρεις απέναντί σου. Με το χαμόγελο και με τη συζήτηση είσαι εσύ; Αυτά πρόκειται να πάρεις. Εννοείται πως έχεις το ελεύθερο να διατυμπανίζεις και να πιστεύεις πως δεν θέλεις να του/της χαμογελάσεις, πως αυτός/ή είσαι και σε όποιον αρέσεις. Βεβαιώσου πως γνωρίζεις πραγματικά ποιες θα είναι οι συνέπειες και εάν θα αντέξεις τον «καθρέφτη» του/της Άλλου/ης. Και θυμήσου πως είσαι το κατ΄εξοχήν ζώδιο που χρειάζεται Εραστή/Ερωμενη, Φίλο/η και Συνοδοιπόρο 3 σε 1, έτσι;

Ιχθύες

Πόσο μου αρέσουν οι στιγμές εκείνες όπου ο «τελευταίος τροχός της αμάξης» αναλαμβάνει δράση και κρίνει το παιχνίδι! Αυτό ακριβώς κάνεις εσύ αυτή την εβδομάδα – ταμπού, φοβίες και προκαταλήψεις (δόκιμος είναι και ο όρος «τα κολλήματά σου») γίνονται μία βαριά και άκομψη στολή που βγάζεις και την πετάς στο πάτωμα. Κίνηση σέξι και προφητική, αν προσθέσουμε πως παρακάτω ζητάς με θάρρος και παρρησία (δόκιμος είναι και ο όρος «τσαμπουκάς») ό,τι θέλεις. Εσύ για σένα, Ιχθύ, κι αυτό και μόνο αρκεί για να σημειωθεί η εβδομάδα με κόκκινο στυλό στις ατζέντες όλων μας. Καθώς θα περνούν οι εβδομάδες και οι μήνες, θα δεις πως αυτό το «εγώ για μένα» που θα πεις αυτή την εβδομάδα θα αποτελέσει την πρώτη πετρούλα για να χτίσεις μία καινούργια ιδιωτική ζωή, στη σφαίρα της οποίας θα εισέρχεται μόνον όποιος/α α) σε χρειάζεται σα Σύντροφο κι όχι σα δεκανίκι για τις προσωπικές του ανασφάλειες β) έχει ξεκάθαρη ζωή, ματιά και «θέλω». Τα «παντρεμένοι κι οι δυο» «δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία» και «από δω η γυναίκα μου από κει το αίσθημά μου» μόλις σου τελείωσαν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ