Σάλος με τον Βρετανό ποδοσφαιριστή που καταδικάστηκε σε 15 χρόνια για σεξ με 15χρονη

Ένοχος κρίθηκε από το δικαστήριο ο Άνταμ Τζόνσον για τη μία από τις δύο κατηγορίες που τον βαραίνουν αναφορικά με την σεξουαλική παρενόχληση της 15άχρονης κοπέλας και ο πρώην παίκτης της Σάντερλαντ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 10 έτη!

 Συγκεκριμένα όπως αναφέρει δημοσίευμα της dailymail, ο Άγγλος αμυντικός κατηγορήθηκε πως είχε σεξουαλική επαφή με ανήλικο κορίτσι, μέσα στο αμάξι του. 
Ο 29άχρονος άσος, που έδωσε ξανά το «παρών» στο δικαστήριο, προς το παρόν, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, και η απόφαση για την οριστική ποινή θα γίνει γνωστή σε δυο με τρεις εβδομάδες.

Είναι χαρακτηριστικό πως η συνεδρίαση των δικαστών διήρκησε πάνω από εφτά ώρες. Αρχικά, οι δικαστές αποφάνθηκαν πως ο Τζόνσον κρίθηκε αθώος για τις κατηγορίες που αφορούσαν σε στοματικό έρωτα με την νεαρή κοπέλα.

Βλέπετε, το Δικαστήριο έδειξε αναποφάσιστο, μετά και το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας.Τελικά, οι δικαστές συνεδρίασαν ξανά και αργότερα, έγινε γνωστό πως κρίθηκε ένοχος για την δεύτερη κατηγορία, που αφορούσε σε σεξουαλική επαφή με την κοπέλα με ψήφους 10-2. Να θυμίσουμε ότι ο Άνταμ Τζόνσον είχε ομολογήσει πως φίλησε την 15χρονη...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ