Νίκος Μουτσινάς: Δείτε το ζεστό εσωτερικό του σπιτιού του - Πανέμορφα τα σκυλιά του

Στο σπίτι του με τα δύο του σκυλιά φωτογραφήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς για το περιοδικό «Hello», ενώ ταυτόχρονα έδωσε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη μιλώντας για το "Your Face Sounds Familiar", τις σχέσεις, το θέατρο, τη Μαρία Ηλιάκη αλλά και την απώλεια της μητέρας του.

Αναφορικά με τη Μαρία Ηλιάκη είπε: «Με τη Μαρία δεν ήταν συνεργασία, ήταν οικογενειακό πράγμα. Αισθανόμουν ότι έβαζαν κάμερα στο σπίτι μου. Με τη Μαρία, όχι, δεν έχει τελειώσει. Αλά θα ήθελα να το καταλάβετε κι εσείς, όπως πλέον το έχω καταλάβει κι εγώ, ότι δε συνδέομαι εύκολα με τους ανθρώπους.

Ψευδαίσθηση δεν δίνω. Δε νομίζω ότι θα μπορούσα εύκολα να είμαι δίδυμο με κάποιον. Με τη Μαρία, λόγου χάρη κάναμε πολλά μαζί, από την εποχή «Κους Κους» ακόμη, αλλά δε γίναμε ποτέ όπως ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τη Μαρία Μπακοδήμου. Εγώ έχω το πρόβλημα. Όχι ότι δεν θέλω, αλλά δεν μπορώ. Το ψάχνω και το προσπαθώ. Είναι μια «αναπηρία»».

Δε διστάζει δε να δηλώσει πως θέλει πολύ να κάνει τη δική του οικογένεια: «Και πριν το ήθελα. Αν και προέρχομαι από χωρισμένους γονείς και μεγάλωσα με τον παππού, τη γιαγιά και τη μητέρα μου, μ' αρέσει η οικογένεια. Μπορεί να μην ξέρω πως θα παίζω τον πατέρα, καθώς είχε ο παππούς μου αυτόν τον ρόλο, αλλά δεν με τρομοκρατεί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ