Έσφαξε γεροντάκι με 39 μαχαιριές μετά από ασήμαντο τροχαίο επειδή νευρίασε! Βίντεο - Φωτό

Ένας χρόνος έχει περάσει από τη φριχτή δολοφονία του 79χρονου Donald Lock μετά από τροχαίο. Ο δράστης ήταν ανέκφραστος κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης.
 

Ο 79χρονος είχε χτυπήσει στον προφυλακτήρα το αυτοκίνητο του Matthew Daley στο δυτικό Έσεξ τον περασμένο Ιούλιο. Τότε ο Matthew Daley μαχαίρωσε επανειλημμένα τον συνταξιούχο στο κεφάλι, την πλάτη, τον λαιμό και το στήθος. Η οικογένειά του είχε προειδοποιήσει τους γιατρούς για την ψυχική του υγεία, με τον πατέρα του να υποστηρίζει πως ο Matthew Daley θα βλάψει κάποιον αν δεν λάβει την απαραίτητη θεραπεία.

Οι μάρτυρες της φριχτής δολοφονίας δήλωσαν πως o Matthew Daley φαινόταν ανέκφραστος κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Μετά την επίθεση έφυγε με το αυτοκίνητό του και το εγκατέλειψε σε έναν κοντινό σταύλο. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο Daley είχε φρενάρει απότομα όταν ο 79χρονος τον χτύπησε με το αυτοκίνητο.

"Ο Donald Lock βγήκε από το αυτοκίνητό του και πήγε να μιλήσει στον Matthew Daley. O Matthew Daley τότε βγήκε από το αυτοκίνητό του όταν πλησίασε. Ο Donald Lock τον ρώτησε γιατί σταμάτησε τόσο ξαφνικά, με τον Daley τελικά να τον γρονθοκοπεί και να τον μαχαιρώνει επανειλημμένα", τόνισε από την έδρα ο εισαγγελέας.

Οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν σοκαρισμένοι από την αγριότητα της δολοφονίας, τονίζοντας στην Dailymail πως η επίθεση ήταν απίστευτα βάναυση. Είχαν απομακρυνθεί φοβούμενοι για τη ζωή τους και όταν έφυγε ο Matthew Daley έσπευσαν κοντά στον 79χρονο για να τον βοηθήσουν. Ο Matthew Daley εντοπίστηκε από τις αρχές στις 17 Ιουλίου να κάθεται στο γρασίδι ενός κοντινού γηπέδου γκολφ, με το φονικό όπλο να βρίσκεται στον σάκο του. Μετά τη σύλληψή του προσπάθησε να ισχυριστεί πως ήταν σε αυτοάμυνα και πως ο 79χρονος ήταν έξαλλος και θυμωμένος. Ο Matthew Daley πλέον νοσηλεύεται σε ασφαλή μονάδα και η δίκη για τη δολοφονία αναμένεται να διαρκέσει δύο εβδομάδες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ