Ασταμάτητος ο Ερντογάν: Θέλει να συλλάβει τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή - σταρ Χακάν Σουκούρ για την απόπειρα πραξικοπήματος

Σε σαρωτικές αλλαγές και συλλήψεις προχωρά Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν μπει στο μάτι του Ερντογάν είναι και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και θρύλος του τουρκικού ποδοσφαίρου Χακάν Σουκούρ!

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, οι τουρκικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης του πρώην αρχηγού της εθνικής Τουρκίας στο πλαίσιο της έρευνας για την απόπειρα πραξικοπήματος!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χακάν Σουκούρ βρίσκεται στο στόχαστρο του Ερντογάν. Άλλωστε, ο πρώην αρχηγός της εθνικής Τουρκίας δεν έκρυψε ποτέ τα αισθήματα που... τρέφει για τον πρόεδρο και άλλοτε πρωθυπουργό της χώρας του. Μάλιστα, τον περασμένο Ιούνιο δικάστηκε για εξύβριση του «σουλτάνου» μέσω twitter!

 
Είχε εκλεγεί βουλευτής με τον Ερντογάν

Ο Σουκούρ, ο οποίος αποτέλεσε βουλευτής της κυβέρνησης έως το 2013, όταν και παραιτήθηκε μετά από ένα σκάνδαλο δωροδοκίας που είχε πρωταγωνιστή τον Τούρκο πρόεδρο, υπεραμύνθηκε της θέσης του, τονίζοντας πως δεν ήθελε να προσβάλει συγκεκριμένα τον Ερντογάν, ωστόσο οδηγήθηκε σε δίκη, τρεις μήνες αργότερα.

Τελικά, στον πρώην διεθνή Τούρκο ποδοσφαιριστή, επιβλήθηκε πρόστιμο 17.000 δολαρίων αν και αρχικά με τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί κινδύνευε με φυλάκιση τεσσάρων ετών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ