Με καμάρι και χαμόγελα υποδέχθηκε η ωραία Ισμήνη τον άνδρα της Σπύρο Γιαννιώτη

Την πιο ωραία και ζεστή υποδοχή είχε ο Σπύρος Γιαννιώτης και ας έμεινε η πολιτεία μακρυά...

 

Η Ισμήνη Καλαντζή πήγε στο αεροδρόμιο να αγκαλιάσει τον Αργυρό Ολυμπιονίκη της που συνεπήρε όλο τον πλανήτη με την εκπληκτική του προσπάθεια στο τέλος 10 χιλ. μέτρων ανοιχτής θάλασσας των Ολυμπιακών του Ρίο 2016. 

 

Mπορεί κανένας επίσημος να μην ήταν στην υποδοχή του αργυρού Ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη στο αεροδρόμιο, ωστόσο, εκτός από το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί και τον αποθέωσε, εκεί βρισκόταν και η όμορφη σύζυγός του, Ισμήνη Καλαντζή.

 

Συγκινημένη, σε φωτογραφίες στο πλάι του αργυρού Ολυμπιονίκη φωτογραφήθηκε κρατώντας το ασημένιο μετάλλιο. 

Ο Σπύρος Γιαννιώτης συγκλονίζει όλη την Ελλάδα στην τελευταία κούρσα της καριέρας του και γίνεται στα 36 χρόνια του Ολυμπιονίκης στο Ρίο, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χλμ μαραθώνιας κολύμβησης.

 

Μαζί με όλη την Ελλάδα πανηγυρίζει και η επί 11 χρόνια σύντροφός του Ισμήνη Καλαντζή. Το ζευγάρι γνωρίστηκε ένα βράδυ του 2005 στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν τότε ο Γιώργος Μαζωνάκης και στο οποίο είχε βρεθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής παρέα με άλλους συναθλητές τους να για να γιορτάσουν μια επιτυχία τους.

Κατά τύχη, στην ίδια παρέα βρέθηκε και η σημερινή σύζυγος του Γιαννιώτη. Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι και το ειδύλλιο τους είχε ευτυχή κατάληξη, αφού το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το Σεπτέμβριο του 2012.

Απόφοιτη του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου η Ισμήνη μοιράζει το χρόνο της στο σπίτι της, το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του πρωταθλητή, που σήμερα έγινε και Ολυμπιονίκης πραγματοποιώντας το μεγαλύτερό του όνειρο!

 

Who is who Ισμήνη Καλαντζή

Κατάγεται από την Πηγή Τρικάλων και γνώρισε το Σπύρο ένα βράδυ του 2005 στα μπουζούκια. Εκεί βρέθηκαν και οι δύο, ο μεν Σπύρος με συναθλητές του για να γιορτάσουν μια επιτυχία. η δε Ισμήνη στην ίδια παρέα με μια φίλη της που ήταν στην ομάδα.  
Το... νερό δεν μπήκε στο αυλάκι με τη μια αλλά σιγά σιγά και κατέληξε τον Σεπτέμβριο του 2012 στα σκαλιά της εκκλησίας. 

Η Ισμήνη είναι στο πλευρό του Σπύρου σε κάθε μεγάλη διοργάνωση αλλά κυρίως στην δύσκολη καθημερινότητα. Είναι μαι δραστήρια κοπέλα που δεν κλέινεται στο σπίτι τους στο Καλαμάκι για να αναλάβει ρόλο παραδοσιακής νοικοκυράς.

Η απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, περνά την ηέρα της στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του Σπύρου ενώ πρόσφατα δημιούργησε και το δικό της διαδικτυακό κατάστημα. Φτιάχνει «παντο-φλίτσες & άλλα μπιχλιμπιδάκια», όπως η ίδια αναφέρει στη σχετική ιστοσελίδα. 

Οσον αφορά το επόμενο κοινό βήμα του Σπύρου και της Ισμήνης, η τελευταία δεν το έχει κρύψει. Ένα παιδί αφού γλεντήσουν τη ζωή τους οι δύο μαζί είναι το αύριο της οικογένειας.

 

Διαβάστε επίσης: Κανένας επίσημος στην υποδοχή του Ολυμπιονίκη μας Σ. Γιαννιώτη: "Ό,τι δέχτηκα από την Πολιτεία ήταν ένα τηλεφώνημα από τον Παυλόπουλο''

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ