Τυφλός έδεσε και βίασε φοιτήτρια στη Δάφνη - Το μετέδιδε live

Στο δωμάτιο ήταν τοποθετημένες και κάμερες οι οποίες κατέγραφαν τα μαρτύρια της φοιτήτριας.

Μία 22χρονη εργαζόμενη φοιτήτρια έπεσε θύμα απαγωγής και σεξουαλικής κακοποίησης ενός 53χρονου που αντιμετώπιζε προβλήματα όρασης το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η κοπέλα ευτυχώς σώθηκε έπειτα από έφοδο της αστυνομίας σε διαμέρισμα στην Δάφνη Αττικής επί της οδού Όθωνος.

Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν την κοπέλα δεμένη σε φριχτή κατάσταση, ενώ κρατήθηκε όμηρος για τουλάχιστον 24 ώρες.

Η νεαρή φοιτήτρια, η οποία είναι από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα, όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, για να μπορέσει να βγάλει ένα χαρτζιλίκι είχε ανταποκριθεί σε αγγελία του 53χρονου, ο οποίος, με το πρόσχημα ότι έχει πολύ χαμηλή όραση, ζητούσε οικιακή βοηθό για κάποιες μέρες της εβδομάδας.

Η κοπέλα είχε ήδη πάει άλλες τρεις φορές στο σπίτι και έκανε τις οικιακές εργασίες που ζητούσε ο ιδιοκτήτης.

Επισκέφτηκε το διαμέρισμα του 53χρονου προχθές,προκειμένου να του ζητήσει χρήματα που της χρωστούσε για υπηρεσίες καθαριότητας που του είχε προσφέρει και ύστερα τα ίχνη της χάθηκαν.

O δράστης είχε βρει την κοπέλα μέσω αγγελίας που είχε βάλει με την οποία ζητούσε κοπέλα για να του καθαρίζει το σπίτι, ένα ημιυπόγειο διαμερίσμα 30 τ.μ.

Η κοπέλα ναρκώθηκε από τον δράστη και όταν ξύπνησε ήταν βιασμένη, ενώ μάλιστα ο 53χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε και ερωτικά βοηθήματα στην αποτρόπαια πράξη του.

Οι γονείς της, οι οποίοι την αναζητούσαν στο τηλέφωνο και δεν την έβρισκαν, ανησύχησαν και μετέβησαν στην Αθήνα, όπου κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνιση.

Οι αστυνομικοί του τμήματος κινητοποιήθηκαν αμέσως και μετά από έρευνες κατέληξαν στο σπίτι του 53χρονου.

Αξιωματικός που πήγε στο σημείο, άκουσε πνιχτές φωνές αγωνίας, καθώς η κοπέλα ήταν φιμωμένη με πλαστική ταινία και μαζί με συναδέλφους τους έσπασαν την πόρτα και την βρήκαν δεμένη χειροπόδαρα στην καρέκλα.

Στο δωμάτιο ήταν τοποθετημένες και κάμερες οι οποίες κατέγραφαν τα μαρτύρια της φοιτήτριας,ενώ πιθανότατα να τις είχε τοποθετήσει ο δράστης με σκοπό να μεταδόσει τον βιασμό της on line στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, ο δράστης είχε τοποθετήσει κάμερα ακόμα και στο κεφάλι του για να καταγράφει την κακοποίηση.

Ο 53χρονος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια, όπου εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν ενέχεται σε άλλες παρόμοιες πράξεις και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η 22χρονη κοπέλα, η οποία, εκτός των άλλων, έχει υποστεί ισχυρό σοκ, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ