Να τι θα πιείτε στο πρωινό για να βάλετε μια "τίγρη" στο μεταβολισμό σας - Έτσι θα κάψετε το λίπος στην κοιλιά

Θαυματουργό ρόφημα για επίπεδη κοιλιά και δυνατό μεταβολισμό

Το λίπος στην κοιλιά δεν είναι μόνο αντιαισθητικό αλλά και επικίνδυνο για την υγεία. Συνδέεται άμεσα με καρδιαγγειακές παθήσεις, με τη νόσο του Αλτσχάιμερ, με τη χαμηλή λίμπιντο,  και τον χαμηλό μεταβολισμό.

Για να καταφέρετε να το εξαλείψετε πρέπει να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, που συμπεριλαμβάνει άσκηση, σωστή διατροφή και κατανάλωση αρκετού νερού.

Σας δίνουμε σήμερα τη συνταγή για ένα πολύ εύκολο και υγιεινό ρόφημα που σύμφωνα με τους ειδικούς , όπως αναφέρει το  healthyfoodstyle, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε οριστικά από το λίπος της κοιλιάς και να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας, πράγμα που θα σας βοηθήσει στην απώλεια κιλών.

 Το ρόφημα,  είναι φτιαγμένο 100% από φυσικά υλικά, και συνδυάζει σπανάκι, τζίντζερ και λεμόνι. 

Είναι ένας ισχυρός συνδυασμός που στοχεύει στο λίπος της κοιλιάς. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, η οποία έχει τη δυνατότητα να επιταχύνει τη διαδικασία καύσης λίπους. Επίσης, συμμετέχει στην παραγωγή της καρνιτίνης, μίας χημικής ένωσης η οποία χρησιμοποιεί το σώμα σας για να μετατρέψει το λίπος σε ενέργεια. Ως εκ τούτου, αυτό το ρόφημα θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε την παχυσαρκία, να μειώσετε γενικά το βάρος σας, αλλά κυρίως να ρίξετε το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς.

Αν πιείτε αυτό το ρόφημα πριν καν φάτε το πρωινό σας, θα επιταχύνετε τον μεταβολισμό σας, θα έχετε περισσότερη ενέργεια και θα “λιώσετε” το λίπος στην κοιλιά σας. Είναι προτιμότερο να το πιείτε το πρωί, με άδειο στομάχι, 30 λεπτά πριν το πρωινό.

Συστατικά:
1 λεμόνι
Μια χούφτα σπανάκι
1 ποτήρι νερόΈνα κομμάτι τζίντζερ (2-3 εκατοστά)

Μέθοδος:
Ανακατέψετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ ή στον αποχυμωτή στραγγίστε και πιείτε το αμέσως .

Extra tip: Για να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα , ακολουθήστε ισορροπημένη διατροφή με βάση τα λαχανικά τα φρούτα και τα περιορισμένα λιπαρά και ελαττώστε την κατανάλωση ζάχαρης και καταργήστε τα τηγανιτά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ