Εξωφρενική περιπέτεια για την Δέσποινα Καμπούρη! Τούρκοι εθνικιστές χάκαραν το Instagram της δημοσιογράφου & έγραφαν για εκείνη...

Δύσκολο Σαββατοκύριακο πέρασε η γλυκιά δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μιας και άγνωστοι "επιτέθηκαν" στο προφίλ της στο Instagram.

Όπως φρόντισε να μας ενημερώσει η ίδια η Δέσποινα Καμπούρη, από τον καινούργιο πλέον λογαριασμό της, άγνωστοι που χάκαραν το προφίλ της στο Instagram, της άλλαξαν το όνομα του λογαριασμού και έκαναν unfollow σε όσους ακολουθούσε

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως δημιουργήθηκε ένα Insta Story με την σημαία της Τουρκίας, ενώ δημοσιεύθηκε και μια εικόνα του Kemal Ataturk με σχόλιο ένα εικονίδιο με τη σημαία της Τουρκίας. 

“Εδώ και λίγες ώρες Τούρκοι εθνικιστές όπως όλα δείχνουν, έχουν χακάρει τον λογαριασμό μου στο Instagram στον οποίο δεν έχω πλέον καμία πρόσβαση. Ανεβάζουν προσβλητικό περιεχόμενο και δυστυχώς προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τους σταματήσω. Λυπάμαι για το περιεχόμενο που μπορεί να βλέπετε καθώς δεν με αντιπροσωπεύει", έγραψε η δημοσιογράφος στο νέο της προφίλ.

"Εύχομαι με τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που έχει αναλάβει την υπόθεση, αλλά και του Instagram να υπάρξει αίσιο τέλος σε αυτή την κακόγουστη φάρσα που με έχει καταρρακώσει. Σας παρακαλώ θερμά να κάνετε αναφορά σε αυτό τον λογαριασμό. Πλέον μπορείτε να με βρείτε στο καινούριο μου account @despinakampouri”, καταλήγει στο μήνυμα της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ