Αλβανός δικηγόρος: Ξερίζωσαν τα όργανα της 15χρονης εγκύου & τα έριξαν στα άγρια ζώα έξω από το νοσοκομείο

Η μαρτυρία του Αλβανού δικηγόρου Ndue Pjetra για την υπόθεση του θανάτου της 15χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη, σοκάρει.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της 15χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη, με τις μαρτυρίες να σοκάρουν.

Το άτυχο κορίτσι, που έμενε μόνιμα στα Ιωάννινα, έχασε τη ζωή του επιστρέφοντας με ταξί από την Αλβανία στην Ελλάδα.

Αρχικά, οι συγγενείς της είχαν υποστηρίξει πως το νεαρό κορίτσι είχε μεταβεί στην Αλβανία για ορθοδοντικές εργασίες, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν μαρτυρίες που ανέφεραν πως η κοπέλα ήταν έγκυος και είχε πάει στην γείτονα χώρα για να κάνει έκτρωση.

Με μαρτυρία του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o Πρόεδρος του Αλβανικού Συλλόγου δικηγόρων κατά της διαφθοράς, Ndue Pjetra, αναφέρει πως η κοπέλα «ήταν 4 μηνών έγκυος και η μητέρα της συνάντησε η ίδια τη γυναικολόγο στους Αγίους Σαράντα».

Υποστήριξε, δε, πως υπάρχουν ντοκουμέντα τα οποία αποδεικνύουν τα όσα λέει.

Τόνισε, επίσης, πως αφού έκανε έκτρωση, στην συνέχεια "έσβησε" στο ταξί που την μετέφερε από την Αλβανία στην Ελλάδα από υπερβολική δόση λιδοκαΐνης.

Από την πλευρά της, η αδελφή της Κωνσταντίνας, υποστηρίζει «Δεν υπήρχε εγκυμοσύνη. Η αδερφή μου για τρεις μήνες ήταν σε μένα. Θα κινηθούμε νομικά γιατί για εμάς δεν βασίζονται κάπου αυτά που λέει...».

Ωστόσο, η μαρτυρία του Αλβανού δικηγόρου σοκάρει. «Στείλαμε ιδιωτικό ντετέκτιβ στους Αγίους Σαράντα. Ξερίζωσαν τα όργανά της  και τα έβαλαν σε μια μαύρη σακούλα, τα έβγαλαν έξω από το νοσοκομείο και τα φάγανε τα άγρια ζώα» τονίζει χαρακτηριστικά.