Πως να κάψεις λίπος ακόμα και όταν κοιμάσαι!

Όσο μεγαλώνουμε ο μεταβολισμός μας πέφτει με αποτέλεσμα την συγκέντρωση λίπους σε διάφορα ανεπιθύμητα σημεία όπως κοιλιά, μηροί. Όλοι οι διατροφολόγοι λένε ότι πρέπει να προσέχουμε τι τρώμε και να διαλέγουμε τις κατάλληλες τροφές που ενισχύουν τον μεταβολισμό μας. Κάποια στιγμή, όμως, κουράζει αυτό και θέλουμε λίγο να χαλαρώσουμε και να κάνουμε κάτι πιο εύκολο.

Υπάρχει ένας τρόπος να κάψεις το λίπος ακόμα και όταν κοιμάσαι. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα πρέπει να πεις αντίο στο γυμναστήριο και τη σωστή διατροφή, αλλά δεν πειράζει αν το cheat day σου γίνει από μια μέρα δύο. Θα σου δείξω παρακάτω πως να φτιάχνεις ένα ρόφημα το οποίο θα σε βοηθήσει να κάψεις το λίπος στην κοιλιά ευκολότερα, μιας και δε θα χρειαστεί τίποτα από άλλο από το να πας για ύπνο αφού το πιεις.

Ένα ρόφημα που θα σε βοηθήσει να κάψεις το περιττό λίπος

Αρχικά τα υλικά που θα χρειαστείς είναι 1κ.σ χυμό αλόης, χυμό από 1 λεμόνι, 1 ματσάκι μαϊντανό, 1 αγγούρι, 1κ.σ τριμμένο τζίντζερ και μισό ποτήρι νερό. Ο μαϊντανός σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις είναι πολύ καλός για το σώμα μας, μιας και περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά συστατικά. Όσον αφορά την αλόη, το λεμόνι και το τζίντζερ τα πλεονεκτήματα τους για το σώμα είναι πλέον πολύ γνωστά.

trimmeno ginger maintanos lemoni chimos aloe vera aggouri

Λοιπόν, που λες, πάρε όλα αυτά τα υλικά, ρίξτα στο μούλτι, στο μπλέντερ, ό,τι έχεις και ανακάτεψε τα όλα μαζί μέχρι να γίνουν σαν ένα smoothie. Ρίξε τον χυμό σε ένα ποτήρι και πέσε για ύπνο. Η αντιοξειδωτικές δράσεις του μαϊντανού και του λεμονιού, οι βοηθητικές ιδιότητες του τζίντζερ για την αύξηση του μεταβολισμού και η δραστική ιδιότητα της αλόης ως προς την απώλεια βάρους, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να κάψεις λίπος, αναφέρει το ediva.

tsai ginger

Για τις μέρες που πραγματικά βαριέσαι ανελέητα να φτιάξεις αυτό το ρόφημα, ένα τσάι από τζίντζερ με λεμόνι και μέλι μπορεί να το αντικαταστήσει. Σε μια κούπα ρίξε λίγο τριμμένο τζίντζερ, λίγο λεμόνι και πρόσθεσε νερό. Βάλε την κούπα στα μικροκύματα να βράσει και στο τέλος πρόσθεσε μισή κουταλιά μέλι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ