Όλα όσα είπε ο επιχειρηματίας που απήχθη στον Πειραιά μετά την απελευθέρωσή του - Δεν θυμάται πού τον άφησαν ελεύθερο

Θολά σημεία έχουν τα όσα είπε στους αστυνομικούς..

Κατάθεση σε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, έδωσε σήμερα ο 51χρονος επιχειρηματίας που είχε πέσει θύμα αρπαγής την περασμένη Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018, στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος αφέθηκε σήμερα το πρωί ελεύθερος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ -ΜΠΕ βρίσκεται σε φιλικό του σπίτι, όπου έχουν μεταβεί οι αξιωματικοί της Ασφάλειας και τον εξετάζουν για την οκταήμερη ομηρία του.

Για την απελευθέρωση του τηλεφώνησε ο ίδιος ο 51χρονος, σήμερα το πρωί στην Ασφάλεια και είπε ότι οι απαγωγείς του τον άφησαν ελεύθερο και βρίσκεται στο σπίτι του, στην Ακτή Θεμιστοκλέους.

Τελικά έκλεισε ραντεβού με τους αρμόδιους αξιωματικούς σε άλλο σπίτι, όπου τον επισκοπήθηκαν για να τον εξετάσουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες της αρπαγής δεν ζήτησαν λύτρα από την οικογένεια του 51χρονου. Πολλά κενά και αντίστοιχα μεγάλα ερωτήματα διαπιστώνουν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στην υπόθεση αρπαγής του.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας μιλώντας στους αστυνομικούς είπε ότι οι δράστες τον απελευθέρωσαν χθες στη 13:00. Ο ίδιος είπε πως δεν γνώριζε πού βρισκόταν και σε ποιο σημείο τον είχαν αφήσει ελεύθερο

«Μου είχαν βάλει κουκούλα, με είχαν χτυπήσει στο πρόσωπο και είχα δεμένα χέρια. Δεν ξέρω ποιοι ήταν, δεν θυμάμαι διαλόγους». Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έχει κάποιες εκδορές και σημάδια από χτυπήματα στο πρόσωπο, καθώς και ίχνη από δέσιμο στα χέρια του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ