Η Mel B των Spice Girls παραδέχθηκε δημόσια ότι έκανε σεξ με την Τζέρι Χάλιγουελ - Φώτο & Βίντεο

Πιπεράτες αποκαλύψεις από το παρελθόν των Spice Girls επιφύλασσε η ζωντανή εκπομπή του Πιρς Μόργκαν, «Life Stories».

Λίγους μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση πως οι Spice Girl ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν περιοδεία στην Ευρώπη, η Mel B, η οποία έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι αμφιφυλόφιλη, αποκάλυψε στην εκπομπή του Piers Morgan, Life Stories, ότι έκανε σεξ με μια εκ των Spice Girls και συγκεκριμένα με την Τζέρι Χάλιγουελ, την εποχή που μεσουρανούσαν.

«Ήμασταν κολλητές. Απλώς συνέβη. Θα με μισήσει για αυτό γιατί πλέον είναι πολύ καθωσπρέπει στο εξοχικό της σπίτι με τον άντρα της, αλλά είναι γεγονός. Συνέβη και γελάσαμε και αυτό ήταν όλο», είπε, μεταξύ άλλων, η Mel B.

«Είναι υπέροχη, ακόμα πιο υπέροχη στην πραγματική ζωή. Έχει φοβερό στήθος και υπέροχα οπίσθια», συμπλήρωσε.


Οι νέες δηλώσεις της 43χρονης έχουν προκαλέσει πανικό από σχόλια και αντιδράσεις. Σύμφωνα με τη Daily Mail, αμέσως μετά τη συνέντευξη, η Mel B τηλεφώνησε στην Τζέρι για να της ζητήσει συγγνώμη, η οποία όμως δεν χάρηκε καθόλου με τις αποκαλύψεις που έκανε η πρώτη.

Τα ξένα δημοσιεύματα τονίζουν πως οι νέες αποκαλύψεις, πιθανά να θέσουν σε κίνδυνο την υλοποίηση της περιοδείας των Spice Girls, αφού παραμένει άγνωστο το ποια θα είναι η αντίδραση της Τζέρι, αλλά και του συζύγου της.

Η οικογένεια του Κρίστιαν Χόρνερ είναι πολύ αυστηρή και μάλιστα στο παρελθόν έχουν γίνει εκτενείς αναφορές στο γεγονός ότι η πεθερά της Τζέρι δεν ήταν καθόλου σύμφωνη με την είσοδό της στην οικογένεια. Οι ίντριγκες ανάμεσα στα δύο αυτά πρόσωπα είναι από τις λίγες που ποτέ δεν έχουν τέλος, αλλά και από εκείνες που και οι δύο πλευρές τα έχουν τα δίκια τους.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως η Mel B βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Στίβεν Μπελαφόντε, γιο του γνωστού τραγουδιστή Χάρι Μπελαφόντε. Ο λόγος δεν είναι μόνο ότι την απατούσε με την νταντά, αλλά κυρίως το γεγονός ότι την υποχρέωνε να συμμετέχει σε σεξουαλικά όργια με άλλες γυναίκες και την βιντεοσκοπούσε. 

Με αφορμή το πολύκροτο διαζύγιο, έγινε γνωστό στον Τύπο ότι η ποπ τραγουδίστρια έχει κατηγορήσει τον πρώην σύζυγό της για σωματική βία και έχει ζητήσει περιοριστικά μέτρα εναντίον του. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται, ο Μπελαφόντε την ανάγκαζε να συμμετέχει σε τρίο με άλλες γυναίκες, όλες διάσημες, και τη βιντεοσκοπούσε χωρίς τη συγκατάθεσή της.

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


La la la la la la la la la

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spice Girls (@spicegirls) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Happy Valentine's Day lovely peopleGet in the mood with our '2 Become 1: 90s Love Songs' Playlist on @Spotify. Link in bio!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spice Girls (@spicegirls) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ