Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Συνάντηση ‘’κορυφής’’: Τάσος Μπιρσίμ, Μεγακλής Βιντιάδης, Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος, Στέλλα Παπαδοπούλου, Μάγια Γάκη – Δείπνο στ΄αστέρια (φωτό)

Ti βραδία... 

Τάσος Μπιρσίμ ,Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος Μεγακλής Βιντιάδης! Με την Εθνική Ελλάδος της τηλεσκηνοθεσίας σπίτι μου!

Τι βραδιά! Με την Στέλλα Παπαδοπoύλου την συμπαρουσιάστρια μου στην ΕΡΤ 2 στην πρώτη πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης 1988-1989.

Σε λίγο θα αποκαλυφθούν (έκανα zoom in για να φανεί σωστά ο Μεγακλής ) και οι φίλοι & συμπαρουσιαστές μου στις ειδήσεις Μάγια Γάκη - Βαγγέλης Παναγόπουλος ( διεθυντής στην Ελευθεροτυπία), η sposrtscaster Ζέττα Θεοδωρακοπούλου σε αλλο ενσταντανέ η πρώτη fashion editor της τηλεόρασης Κατερίνα Τερζοπούλου & η Σίσσυ Κοζώνη η πρώτη γιατρίνα στο «γυαλί» άριστη & δεινή ομιλήτρια. 

Στο τέλος φωτό με την Ζέττα & την οικονομική συντάκτρια Μαρία Καραγιάννη απο το Mega Channel , σήμερα ζωγράφο!

 Και τι δεν θυμηθήκαμε , πτήσεις στον «αέρα» με τον Βλαχοτζίμ, ατέρμονες ώρες μοντάζ με Μπιρσίμ & μεγάλα show με Μεγακλή!

 Αξέχαστες συνεργασίες, ανθρωποι με ήθος & ακαταπόνητοι - δεν υπήρχαν ωράρια στην tv - υπήρχε μόνο πάθος , μεράκι , σεβασμός τρέλλαααα! Δεν κάνεις tv χωρίς αφοσίωση ! Σας αγαπώ όλους. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τάσος Μπιρσίμ ,Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος Μεγακλής Βιντιάδης ! Με την Εθνική Ελλάδος της τηλεσκηνοθεσίας σπίτι μου !!!! Τι βραδιαααά!!! Με την Στέλλα Παπαδοπoύλου @stellapapad15 την συμπαρουσιάστρια μου στην ΕΡΤ 2 στην πρώωωωτη πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης 1988-1989 , Σε λίγο θα αποκαλυφθούν (έκανα zoomin για να φανεί σωστά ο Μεγακλής ) και οι φίλοι & συμπαρουσιαστές μου στις ειδήσεις Μάγια Γάκη - @gakimaya Βαγγέλης Παναγόπουλος ( διεθυντής στην Ελευθεροτυπία) , η sposrtscaster Ζέττα Θεοδωρακοπούλου σε αλλο ενσταντανέ η πρώτη fashion editor της τηλεόρασης Κατερίνα Τερζοπούλου @katerinaterzopoulou & η Σίσσυ Κοζώνη η πρώτη γιατρίνα στο «γυαλί» άριστη & δεινή ομιλήτρια - Στο τέλος φωτό με την Ζέττα & την οικονομική συντάκτρια Μαρία Καραγιάννη απο το Mega Channel , σήμερα ζωγράφο ! Και τι δεν θυμηθήκαμε , πτήσεις στον «αέρα» με τον Βλαχοτζίμ, ατέρμονες ώρες μοντάζ με Μπιρσίμ & μεγάλα show με Μεγακλή ! Αξέχαστες συνεργασίες, ανθρωποι με ήθος & ακαταπόνητοι - δεν υπήρχαν ωράρια στην tv - υπήρχε μόνο πάθος , μεράκι , σεβασμός τρέλλαααα! Δεν κάνεις tv χωρίς αφοσίωση ! Σας αγαπώ όλους !!!!! #greektelevision #greeknewscasters#greektvdirectors#ert#ert2#megachannel #megachannelmou#eirininikolopoulou #eirinika#memories#friends #friendship #tvcolleagues #fashioneditor#breakfasttv#breakfasttelevision

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irene Nikolopoulou A (@irenenikolopoulou) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ