Συνάντηση ‘’κορυφής’’: Τάσος Μπιρσίμ, Μεγακλής Βιντιάδης, Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος, Στέλλα Παπαδοπούλου, Μάγια Γάκη – Δείπνο στ΄αστέρια (φωτό)

Ti βραδία... 

Τάσος Μπιρσίμ ,Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος Μεγακλής Βιντιάδης! Με την Εθνική Ελλάδος της τηλεσκηνοθεσίας σπίτι μου!

Τι βραδιά! Με την Στέλλα Παπαδοπoύλου την συμπαρουσιάστρια μου στην ΕΡΤ 2 στην πρώτη πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης 1988-1989.

Σε λίγο θα αποκαλυφθούν (έκανα zoom in για να φανεί σωστά ο Μεγακλής ) και οι φίλοι & συμπαρουσιαστές μου στις ειδήσεις Μάγια Γάκη - Βαγγέλης Παναγόπουλος ( διεθυντής στην Ελευθεροτυπία), η sposrtscaster Ζέττα Θεοδωρακοπούλου σε αλλο ενσταντανέ η πρώτη fashion editor της τηλεόρασης Κατερίνα Τερζοπούλου & η Σίσσυ Κοζώνη η πρώτη γιατρίνα στο «γυαλί» άριστη & δεινή ομιλήτρια. 

Στο τέλος φωτό με την Ζέττα & την οικονομική συντάκτρια Μαρία Καραγιάννη απο το Mega Channel , σήμερα ζωγράφο!

 Και τι δεν θυμηθήκαμε , πτήσεις στον «αέρα» με τον Βλαχοτζίμ, ατέρμονες ώρες μοντάζ με Μπιρσίμ & μεγάλα show με Μεγακλή!

 Αξέχαστες συνεργασίες, ανθρωποι με ήθος & ακαταπόνητοι - δεν υπήρχαν ωράρια στην tv - υπήρχε μόνο πάθος , μεράκι , σεβασμός τρέλλαααα! Δεν κάνεις tv χωρίς αφοσίωση ! Σας αγαπώ όλους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τάσος Μπιρσίμ ,Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος Μεγακλής Βιντιάδης ! Με την Εθνική Ελλάδος της τηλεσκηνοθεσίας σπίτι μου !!!! Τι βραδιαααά!!! Με την Στέλλα Παπαδοπoύλου @stellapapad15 την συμπαρουσιάστρια μου στην ΕΡΤ 2 στην πρώωωωτη πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης 1988-1989 , Σε λίγο θα αποκαλυφθούν (έκανα zoomin για να φανεί σωστά ο Μεγακλής ) και οι φίλοι & συμπαρουσιαστές μου στις ειδήσεις Μάγια Γάκη - @gakimaya Βαγγέλης Παναγόπουλος ( διεθυντής στην Ελευθεροτυπία) , η sposrtscaster Ζέττα Θεοδωρακοπούλου σε αλλο ενσταντανέ η πρώτη fashion editor της τηλεόρασης Κατερίνα Τερζοπούλου @katerinaterzopoulou & η Σίσσυ Κοζώνη η πρώτη γιατρίνα στο «γυαλί» άριστη & δεινή ομιλήτρια - Στο τέλος φωτό με την Ζέττα & την οικονομική συντάκτρια Μαρία Καραγιάννη απο το Mega Channel , σήμερα ζωγράφο ! Και τι δεν θυμηθήκαμε , πτήσεις στον «αέρα» με τον Βλαχοτζίμ, ατέρμονες ώρες μοντάζ με Μπιρσίμ & μεγάλα show με Μεγακλή ! Αξέχαστες συνεργασίες, ανθρωποι με ήθος & ακαταπόνητοι - δεν υπήρχαν ωράρια στην tv - υπήρχε μόνο πάθος , μεράκι , σεβασμός τρέλλαααα! Δεν κάνεις tv χωρίς αφοσίωση ! Σας αγαπώ όλους !!!!! #greektelevision #greeknewscasters#greektvdirectors#ert#ert2#megachannel #megachannelmou#eirininikolopoulou #eirinika#memories#friends #friendship #tvcolleagues #fashioneditor#breakfasttv#breakfasttelevision

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irene Nikolopoulou A (@irenenikolopoulou) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ