Kinsey Wolanski: Ποια είναι η ξανθιά "σεξοβόμβα" που εισέβαλε στον τελικό του Champions League και έσπειρε τον πανικό; (φώτο-βίντεο)

 Η ξανθή "θύελλα" μπήκε στο γήπεδο φορώντας μόνο ένα κολλητό κορμάκι που μετά βίας κάλυπτε τα... επίμαχα σημεία.

Κάθε αγώνας ποδοσφαίρου έχει τα... απρόοπτα του αλλά αυτό που συνέβη στον τελικό του Champions League στον αγώνα ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τότεναμ, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο... 

Ενώ ήταν σε εξέλιξη το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης των δύο ομάδων στη Μαδρίτη, μία "καυτή" Ρωσίδα" εισέβαλε στο γήπεδο  με... αδαμιαία περιβολή και έσπειρε τον πανικό σε παίκτες και... φιλάθλους.

Πρόκειται για το σέξι μοντέλο Kinsey Wolanski, που έχει 300.000 ακόλουθους στο Instagram. Η ξανθή "θύελλα" μπήκε στο γήπεδο φορώντας μόνο ένα κολλητό κορμάκι που μετά βίας κάλυπτε τα... επίμαχα σημεία.

Μπροστά το κορμάκι είχε μία στάμπα που έγραφε "Vitaly Uncensored".  Η Kinsey Wolanski, ανέβασε ένα βίντεο με την "εισβολή" της στο γήπεδο, στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα:

"Εισβάλλοντας στο Champions League: Η ζωή είναι για να τη ζεις και για να κάνεις τρελά πράγματα που θα τα θυμάσαι για πάντα.

 

Μέχρι την Κυριακή το πρωί που ανέβηκε αυτό το βίντεο στο Instagram, οι ακόλουθοι του μοντέλου ήταν  2, 4 εκατομμύρια. Μέσα σε λίγες ώρες έφτασαν τους 300.000 , αναφέρει η Metro.

OI  άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας του γηπέδου έτρεξαν  έπιασαν την τολμηρή εισβολέα, συνοδεύοντάς την εκτός ενώ το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά.

Η Wolanski έχει σχέση με τον  Youtuber Vitaly Zdorovetskiy, ο οποίος είχε εισβάλει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 και του έχει απαγορευτεί η παρουσία σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ