Μένουμε Αθήνα & ζεσταινόμαστε; Οι καλύτερες πισίνες για δροσιστικές βουτιές σε όλες τις τιμές

Για όσους δεν πάτε διακοπές ή σας πέφτει μακριά κάποια από τις ακτές τις Αττικής που ενδείκνυται για μπάνιο, μπορείτε να απολαύσετε μικρά δροσερά διαλείμματα στις πισίνες της πρωτεύουσας.

Αν για φέτος το καλοκαίρι προτιμάτε για να δροσιστείτε τη λύση της πισίνας αποφεύγοντας τις μεγάλες αποστάσεις και τα χιλιόμετρα για τις παραλίες της Αττικής, τότε τα roof gardens και τα all-day spots της παραλιακής είναι σταθερές αξίες σαν γωνιές δροσιάς. Ό,τι και αν προτιμάτε, αυτή η λίστα έχει σίγουρα μία πισίνα για εσάς.

Hilton


 
Size matters στο Hilton! Το ξενοδοχείο, που φέτος κλείνει 100 χρόνια, έχει μια από τις πιο πολυτελής 25άρες πισίνες που θα βρείτε στην Αθήνα. Με μέγιστο βάθος 4 μέτρα, σε προκαλεί να βγάλεις τον στιλάτο κολυμβητή που κρύβεις μέσα σου, ενώ από τις 20 Ιουνίου η πισίνα θα είναι ανοιχτή και για νυχτερινό μπάνιο από τις 9 μ.μ. μέχρι τη 1 π.μ, με κόστος € 20. To «Oasis Bar & Grill» σερβίρει τέλεια δροσιστικά smoothies και τα Hilton classics (burger, sandwich, σαλάτες). Η παιδική πισίνα κάνει τη διαφορά καθώς αποφεύγεται η αμήχανη μίξη του crowd. 
Η πισίνα λειτουργεί από τις 8 π.μ έως τις 9 μ.μ στην τιμή των € 35 το άτομο τις καθημερινές (μετά τις 6 μ.μ πέφτει στα € 25) και στα € 55 τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Στην τιμή της γενικής εισόδου συμπεριλαμβάνονται πετσέτα, locker, χρήση αποδυτηρίων, ξαπλώστρα, ομπρέλα. Ισχύουν πακέτα εισόδων και μηνιαίες και τριμηνιαίες συνδρομές. Το «Οasis Pool Bar» είναι ανοιχτό από τις 10 π.μ. έως τις 7.30 μ.μ.

i Βασ. Σοφίας 46 | 2107281000 | www.hiltonathens.gr

St. George Lycabettus


 
Με άπαιχτη -και ανεμπόδιστη- θέα στην Ακρόπολη και στον Λυκαβηττό και ένα πολύ καλαίσθητο σκηνικό, το roof garden του Lycabettus μπορεί να μην διαθέτει ιδιαίτερα μεγάλη πισίνα όμως συνολικά έχει πολλά ατού: Health studio, sauna, pool bar και δώρο-έκπληξη το δροσερό αεράκι που φυσά συχνά-πυκνά στα υψίπεδα του Λυκαβηττού. Φαντάζεστε κάτι καλύτερο για after-shopping καταστάσεις στο Κολωνάκι ή για after-work down τόνωση; Απολαύστε νόστιμες και ελαφριές γεύσεις στον ανανεωμένο χώρο της πισίνας με την μοναδική πανοραμική θέα της Ακρόπολης, αλλά και κάθε Δευτέρα τις καθιερωμένες ΒΒQ Mondays στις 8 μ.μ.

Λειτουργεί καθημερινά από τις 9 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ.. Οι λουόμενοι μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους τις καθημερινές προς € 28 και € 33 τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες (τα δύο άτομα πληρώνουν € 43 και € 53 αντίστοιχα). Με την είσοδο προσφέρεται δωρεάν καφές ή αναψυκτικό.

i Κλεομένους 2, Κολωνάκι | 210 7416000 | http://www.sglycabettus.gr/

Poseidon


 
Πακέτο που τα έχει όλα, το ξενοδοχείο «Poseidon Αthens» προσφέρει μια όμορφη, καθαρή πισίνα μια ανάσα από τον Σαρωνικό στον 8ο όροφο του ομώνυμου παραλιακού ξενοδοχείου. Η πισίνα σε σχήμα «Γ», με ξαπλώστρες, pool bar και bonus τον ανοιχτό ορίζοντα στην παραλιακή από τον Πειραιά ως την Γλυφάδα συνθέτει το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό με το «Skybar 360°» να έχει τα καλύτερα κοκτέιλ για να συνοδεύσετε το μπάνιο σας.

Η πισίνα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 7.30 μ.μ και η είσοδος είναι τις καθημερινές € 12, Σαββατοκύριακα και αργίες € 15. Το SkyBar 360° λειτουργεί από τις 10 π.μ μέχρι τις 2 μ.μ.. Ξαπλώστρες και ομπρέλες παρέχονται στην πισίνα.

i Λεωφ. Ποσειδώνος 72, Π. Φάληρο | 2109872000 |  www.poseidonhotel.com.gr

Balux Pool


 
Φοίνικες, ξαπλώστρες και αέρινες τέντες φτιάχνουν το ιδανικό σκηνικό για άραγμα ανάμεσα σε βουτιές, στον πιο εξωτικό παράδεισο των νοτίων προαστίων σε απόσταση μόλις 40 λεπτών από το κέντρο της Αθήνας. Το «Balux Seaside + Pool» καλύπτει ακόμα περισσότερες υπηρεσίες προσφέροντας ένα πλήρες πακέτο εμπειριών. Η πισίνα και η παραλία είναι το focus point όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει. Τα ολοκαίνουρια κοκτέιλ, οι χυμοί και τα smoothies καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς, ενώ οι όλο αρώματα μεσογειακές και ταιλανδέζικες γεύσεις μας κρατούν εδώ ως το βράδυ.

Η πισίνα λειτουργεί από τις 10 π.μ ως τις 6 μ.μ (καθημερινές, ΣΚ και αργίες). Η είσοδος κοστίζει € 9 τις καθημερινές και € 13 τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες με ξαπλώστρα και ομπρέλα, πρόσβαση σε αποδυτήρια, ντουλαπάκι για την φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων και πάρκινγκ χωρίς χρέωση.

i Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα | 2108941620

Fresh


 
H πισίνα στον 9ο όροφο του Fresh δεν θα μπορούσε να μην επιβεβαιώνει τη δροσερή επωνυμία του ξενοδοχείου με έναν τρόπο ζωηρό, όπως και τα χρώματα του διάκοσμου του κτιρίου. Αν και σχετικά μικρή σε διαστάσεις, έχει το ατού της οπτικής επαφής με την Ακρόπολη και του urban hip στιλ σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, προσφέρονται σε συνεδρίες yoga για χαλάρωση και ευεξία, δίπλα στην πισίνα στον 9ο όροφο.

Η πισίνα λειτουργεί από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ. και στα € 20 του εισιτηρίου περιλαμβάνεται καφές, χυμός ή αναψυκτικό.

i Fresh hotel | Σοφοκλέους 26, Αθήνα | 2105248511

Semiramis
 
Στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς, η πισίνα του Semiramis με την προσεγμένα funky και πρωτοποριακή pop αισθητική της κάνει την διαφορά. Με το νέο pool menu από το ιαπωνικό εστιατόριο «Freud Oriental» να προσφέρει ασιάτικες γεύσεις και τον ψηφιδωτό καταρράκτη να προσφέρουν νότες πολυτέλειας στον χώρο.

Η πισίνα λειτουργεί από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ.. Η είσοδος κοστίζει € 25 τις καθημερινές και € 15 για παιδιά από 2 έως 12 ετών. Τα Σαββατοκύριακα κοστίζει € 35 ανά άτομο και € 20 για παιδιά από 2 έως 12 ετών.

i Semiramis hotel | Χαριλάου Τρικούπη 48, Κηφισιά | 210-6284400

Divani Caravel


 
Στο roof garden του επιβλητικού πολυτελούς ξενοδοχείου με θέα προς τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και του λόφου του Λυκαβηττού προσφέρει μια ευρύχωρη πισίνα, που χαρακτηρίζεται από τη λιτή διακόσμηση σε στιλ αυλής εξοχικού. Παράλληλα, στο νέο εστιατόριο «Θέα» θα βρείτε ιδέες για κάθε budget με ελκυστικά ποτά και νόστιμα snacks σε λογική comfort food.

Η πισίνα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 7 π.μ έως τις 8 μ.μ. και Σαββατοκύριακα και αργίες από τις 10 π.μ έως τις 7 μ.μ.. Η είσοδος κοστίζει € 30 τις καθημερινές και € 40 το Σαββατοκύριακο (σ.σ: με ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου και της σάουνας).

i Divani Caravel | Βασ. Αλεξάνδρου 2 | 210-7207000

Radisson Blu Park Hotel


 
Στην αρχή της ανόδου στην λεωφόρο Αλεξάνδρας βρίσκεται μία ευρύχωρη και ωραιότατη πισίνα με μπόλικες αναπαυτικές θέσεις που εξασφαλίζουν άνεση ενώ η θέα προς την πράσινη έκταση του Πεδίου του Άρεως δίνει ανάσες δροσιάς, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.

Η πισίνα λειτουργεί για το κοινό από τις 10:30 π.μ. έως τις 7 μ.μ.. Η γενική είσοδος κοστίζει € 25 (τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών έχουν έκπτωση -50%) και περιλαμβάνει ξαπλώστρα και αναψυκτικό, χυμό ή καφέ.

i Radisson Blu Park hotel | Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10 | 210-8894500

Novotel


 
Από την πανέμορφη ταράτσα του Novotel το μάτι φτάνει μέχρι και τον Πειραιά και φυσικά στην πανέμορφη Ακρόπολη. Ο νέος χώρος, που ανακαινίστηκε μόλις τον προηγούμενο μήνα, καλεί τους Αθηναίους να περάσουν εκεί τις πιο ζεστές καλοκαιρινές μέρες. Αρκετά value for money επιλογή για μπάνιο σε θερμαινόμενη πισίνα και με το καινούργιο μπαρ-εστιατόριο να καλύπτουν τις ανάγκες των επισκεπτών σύμφωνα με το athinorama.

Η πισίνα λειτουργεί από τις 8 π.μ. έως τις 7 μ.μ. με δωρεάν parking, ξαπλώστρα (αν είναι διαθέσιμη) στην τιμή εισόδου των € 10.

i Hotel Novotel Athenes | Μιχαήλ Βόδα 4 | 210-8200700

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ