Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Φώτο & Βίντεο από τη Λαμία: Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι είδαν αφηνιασμένο ταύρο να τρέχει μέσα στην πόλη

Ευτυχώς δεν προκλήθηκε ατύχημα

Από τις εικόνες που δεν βλέπεις κάθε μέρα στην πόλη, ήταν αυτή με έναν ταύρο να γυρίζει σε πολυσύχναστη οδό. Συνέβη το πρωί στην οδό Παπαποστόλου στη Λαμία, όταν το μεγάλο θηλαστικό έτρεχε ανάμεσα σε αυτοκίνητα, μηχανάκια και πεζούς!

Σύμφωνα με μαρτυρίες το ζώο κατέβηκε από την οδό Αρκαδίου και διέσχισε κάθετα την οδό Παπαποστόλου. Την στιγμή εκείνη από τύχη δεν προκλήθηκε τροχαίο.

Έτσι βρέθηκε μέσα στην κεντρική οδό και στην κίνηση της πόλης και όπως ήταν φυσικό είχε αφηνιάσει, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες άλλοτε έτρεχε και άλλοτε σταματούσε, μη ξέροντας που να πάει.

Στη συνέχεια ο ταύρος ανέβηκε την οδό Παπαποστόλου κατευθυνόμενος προς το κέντρο και ευτυχώς  έστριψε προς την οδό Στουρνάρα

Τελικά οι αστυνομικοί, που είχαν κινητοποιηθεί, κατάφεραν να τον οδηγήσουν μέσα στον περιφραγμένο χώρο του στρατοπέδου "Τσαλτάκη" που βρίσκεται δίπλα και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Το ζώο παρέμεινε μέσα στο στρατόπεδο, όπου με τη βοήθεια ενός κτηνοτρόφου, που κλήθηκε από την αστυνομία, ακινητοποιήθηκε , αναφέρει το Lamia Report.

Από τις Αρχές εξετάζεται πως βρέθηκε το μεγάλο ζώο μέσα στον αστικό ιστό και φυσικά αναζητείται ο ιδιοκτήτης του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ