"The Alex": Άνετη διαμονή & ασυναγώνιστη θέα στην Ριβιέρα της Αθήνας στο νέο 4αστερο ξενοδοχείο της Καστέλλας

Η νέα άφιξη 4 αστέρων στην καρδιά της Καστέλλας, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αθήνας, έχει όνομα και λέγεται «The Alex».

Το νέο ξενοδοχείο «The Alex» του ομίλου Santikos Collection, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 109, στην Καστέλλα είναι ένας συνδυασμός απλότητας και πολυτέλειας.

Το Alex είναι ένα ξενοδοχείο ανοιχτό, εμπνευσμένο από τους δρόμους και τις σκηνές που το περιβάλλουν. Πολύ «φρέσκο» στον χώρο της φιλοξενίας αφού άνοιξε τις πόρτες του μόλις τον περασμένο Ιούνιο.

Διαθέτει 33 υπέροχα κι ευρύχωρα δωμάτια και 1 σουίτα που συνοδεύονται από όλα όσα χρειάζεται κανείς για να απολαύσει λίγες ημέρας ξεκούρασης ή και για τη διαμονή του κατά τη διάρκεια κάποια επαγγελματικής συνάντησης.

Χαρακτηρίζεται για την άνετη διαμονή που προσφέρει, αλλά και για την ασυναγώνιστη θέα στην Ριβιέρα της Αθήνας. Το «The Alex» προσφέρει είναι μια πραγματική σύγχρονη εμπειρία μπουτίκ ξενοδοχείου.

Το all – day cafe & bistrot «The Botanist» στο ισόγειο, το rooftop restaurant & bar «Nest», που προσφέρει μοναδική θέα προς ένα μεγάλο κομμάτι της Αττικής (Πάρνηθα, Ακρόπολη, Φαληρικός όρμος, Αθηναϊκή ριβιέρα, Σαρωνικός κόλπος) είναι ανοιχτά όλη μέρα και υποδέχονται τόσο τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου όσο και το ευρύ κοινό που επιθυμεί να απολαύσει έναν καφέ ή ένα γεύμα ή ακόμα και για να κάνει μία στάση με το laptop του για μία εργασία.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης parking για 20 αυτοκίνητα.

 

Διαβάστε την συνέχεια στο MadeinGreece.news

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ