Ο Έλτον Τζον υπερασπίζεται τον Πρίγκιπα Xάρι & την Μέγκαν- Ο ανελέητος πόλεμος των media για το ''νεοπλουτισμό'' τους

Πώς οι συνεχόμενες επιθέσεις σε βάρος του ζεύγους μπορεί να αποβούν μοιραίες, όπως συνέβη στη Νταϊάνα.

Με ιδιωτικό τζετ πέταξαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν για το κτήμα του Έλτον Τζον στη Γαλλία για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο Έλτον Τζον ζήτησε από τους θαυμαστές του ζευγαριού να σταματήσουν να τους ακολουθούν παίρνοντας αφορμή από τον τρόπο με τον οποίο πέθανε η μητέρα του Χάρι, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Η μητέρα του πρίγκιπα Χάρι, η πριγκίπισσα της Ουαλίας Νταϊάνα ήταν μία από τις πλέον αγαπημένες μου φίλες τονίζει  το ΑΠΕ.

 

 

Νιώθω μια βαθιά αίσθηση υποχρέωσης να προστατεύω τον Χάρι και την οικογένειά του από την περιττή διεισδυτικότητα του Τύπου, η οποία και συνέβαλε στον πρόωρο θάνατο της Νταϊάνα» τουίταρε ο Τζον.

Ο Χάρι και η Μέγκαν δέχθηκαν σφοδρή κριτική από τον βρετανικό Τύπο και χρήστες των social media όταν έγινε γνωστό πως πραγματοποίησαν 4 πτήσεις με ιδιωτικά τζετ μέσα σε 11 μέρες, αντί να χρησιμοποιήσουν το αεροπλάνο της γραμμής.

Η κριτική εστίαζε στην αντίφαση ανάμεσα σε αυτή τη συμπεριφορά και στις επανειλημμένες αναφορές του ζευγαριού σε περιβαλλοντικά θέματα.

Μάλιστα, σε τέτοιο βαθμό έπληξε το παλάτι η επίθεση των ΜΜΕ και η αγανάκτηση των βρετανών πολιτών, που έβαλαν τον Έλτον Τζον να τους υπερασπιστεί.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ