Ο ληστής με την περούκα ήταν γνωστός...: Έκανε 3 ληστείες σε 2 μέρες ενώ ήταν σε άδεια από τις φυλακές

Δεν ήταν πρόθυμος να αλλάξει συνήθειες 

Καταδικασμένος ληστής διέπραξε τρεις νέες ληστείες κατά την άδειά που είχε λάβει από τις φυλακές, αφού καθώς φαίνεται δεν ήταν πρόθυμος να αλλάξει συνήθειες...

Ο άνδρας εκτίει ποινή κάθειρξης 17 ετών στην φυλακή Τρικάλων όμως κατά την ολιγοήμερη άδειά του φρόντισε να συνεχίσει την δράση του αποσπώντας συνολικά 800 ευρώ.

Στις 17 Αυγούστου, φορώντας περούκα, ο κακοποιός λήστεψε υπό την απειλή όπλου ένα ζαχαροπλαστείο κι ένα φαρμακείο στο Αιγάλεω σε διάστημα μίας ώρας.

Δύο ημέρες αργότερα, με την ίδια μέθοδο, ο αδειούχος κατάδικος λήστεψε ένα ακόμα ζαχαροπλαστείο στο Περιστέρι.

Η Αστυνομία όμως αναγνώρισε τον δράστη με την βοήθεια των καταστηματαρχών και όταν αυτός παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα ώστε να λάβει φύλλο πορείας για επιστροφή στις φυλακές τον συνέλαβαν, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ.

O 44χρονος εισέρχονταν στα καταστήματα είτε μεταμφιεσμένος με περούκα είτε φορώντας καπέλο και γυαλιά και προσποιούμενος αρχικά τον πελάτη προέβαινε σε μικρές συναλλαγές. Ακολούθως, και αφού επιβεβαιώνονταν ότι δεν υπάρχει πελάτης στο κατάστημα, με την απειλή πιστολιού, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους και αποσπούσε χρήματα από το ταμείο.

Από τις έρευνες σε όχημα που χρησιμοποιούσε καθώς και σε δύο οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περούκες και είδη ρουχισμού που φορούσε κατά τη διάρκεια των ληστειών, αναφέρει ο ANT1 στο ρεπορτάζ του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ