Γιώργος Πιέρρος: Ο όρος που έθεσε στους «κεντροαριστερούς» του ΣΥΡΙΖΑ μέσω Τσοβόλα ο Τσίπρας

«Τσοβόλα δώσ’ τα όλα» 

Toυ Γιώργου Πιέρρου

«Είχε το θράσος να φέρει στο φως την υπόθεση και γι’ αυτό διώκεται» μας είπε από το βήμα της βουλής ο Αλέξης Τσίπρας, «παίρνοντας» πάνω του τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, κάνοντας τον ένα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μίλησε για πολιτική δίωξη ηρωοποιώντας τον πρώην υπουργό του και μάλιστα χωρίς η δικαιοσύνη να έχει αποφανθεί. Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ που ήθελε κάθε δυνατή διαδικασία προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση, εχθές έκανε μια ακόμα κωλοτούμπα καταψηφίζοντας την προανακριτική.

Μόνο που ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είχε μιλήσει για το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο και ακόμα κανένας πολιτικός από όσους κρεμάστηκαν στα μανταλάκια δεν έχει κριθεί ένοχος, αντίθετα οι υποθέσεις αρχειοθετούνται η μια μετά την άλλη. Παράλληλα κανένα πρόσωπο από τον χώρο της υγείας δεν έχει κρεμαστεί στα μανταλάκια και δεν έχει καταδικασθεί για την υπόθεση Novartis.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά το σενάριο του έργου διανθίστηκε από μια ευχάριστη πινελιά ο Δημήτρης Τσοβόλας που κάποτε άκουγε στο «Τσοβόλα δώσ’ τα όλα» και είχε βρεθεί στοπλευρό του Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο του 1989, αναλαμβάνει συνήγορος υπεράσπισης του προερχόμενου από την καραμανλική ΝΔ, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, υπερασπιζόμενος παράλληλα την μετεξέλιξη του κόμματος που έστειλε τον Παπανδρέου στο «βρώμικο» ’89.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο DailyPost.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ