Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Vogue Greece και η Καθημερινή υποδέχονται στην Αθήνα την Anna Wintour

Η Vogue Greece υποδέχεται την Anna Wintour, Artistic Director της Condé Nast, στην πρώτη της ευρωπαϊκή εμφάνιση μετά την ανάληψη των καθηκόντων της ως Global Content Advisor της Vogue, τον περασμένο Αύγουστο.

Η Editor-in-Chief της αμερικανικής Vogue θα είναι κεντρική ομιλήτρια σε εκδήλωση που διοργανώνεται στο πλαίσιο των 100 χρόνων της Καθημερινής, με θέμα Ενσωμάτωση, Ενδυνάμωση των Γυναικών και Βιωσιμότητα στη μόδα.

H Anna Wintour θα μιλήσει για τον ρόλο της Vogue στο μέλλον της μόδας και για τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Condé Nast στον τομέα της ηθικής μόδας και της ευσυνείδητης κατανάλωσης.

Θα την πλαισιώνουν διεθνείς προσωπικότητες της μόδας, όπως η Cara Smyth και η Dana Thomas, καθώς και αναγνωρισμένες Ελληνίδες σχεδιάστριες, οι οποίες θα μιλήσουν για την πορεία τους, για τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν στον χώρο και για τη γυναικεία συμβολή στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας.

Εικονογράφηση: Κωνσταντίνος Κακανιάς
 

Μετά την ομιλία της θα συνομιλήσει με την Editor-in-Chief της Vogue Greece, Θάλεια Καραφυλλίδου, και με το κοινό. Η εκδήλωση, που θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αποτελεί την πρώτη της Vogue Greece.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ