Εκθαμβωτική η Τζένιφερ Λόπεζ με εντυπωσιακό κόκκινο παγιετέ φόρεμα - Το απόλυτο "Christmas look" στα γυρίσματα της ταινίας της (φώτο)

η διάσημη σταρ ξέρει πως να είναι μια αληθινή ντίβα , εντός και εκτός σκηνής.

Στα πενήντα της η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται πως διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Ερωτευμένη με τον Άλεξ Ροντρίγεζ και η καριέρα της σε μεγάλη άνοδο. Η νέα της ταινία Hustlers είναι μια μεγάλη επιτυχία στο αμερικανικό box office και έχει λάβει πολύ καλές κριτικές.

Η εντυπωσιακή Λατίνα σταρ "έχει πέσει με τα μούτρα" στη δουλειά καθώς συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας της ταινίας "Marry me" . Σε ένα από αυτά εμφανίστηκε την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη με το πιο εντυπωσιακό κόκκινο παγιετέ φόρεμα που έχουμε δει και έφερε τις γιορτές νωρίτερα, με το απόλυτο Christmas Look.

Το μίντι φόρεμα του Alex Perry, τόνιζε τέλεια τις καμπύλες της Τζένιφερ Λόπεζ που ήταν για μία ακόμα φορά εντυπωσιακή.

Η σκηνή γυρίζεται σε ένα αεροδρόμιο, όπου η J.Lo που υποδύεται μια ποπ-σταρ παρακαλάει τον υπάλληλο να ελέγξει το αεροπορικό εισιτήριο της πριν πιάσει ένα μικρόφωνο του προσωπικού για να κάνει μια ανακοίνωση, αναφέρει η Daily Mail.

Η ταινία "Marry me" είναι μια ρομαντική κομεντί που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλιο του  Bobby Crosby. Ο κόσμος της πρωταγωνίστριας, που είναι ποπ-σταρ  διαλύεται , όταν μαθαίνει λίγα λεπτά  πριν το γάμο της, στο Madison Square Garden. ότι ο ρόκερ αρραβωνιαστικός της  την απατά.

Αφού συνέρχεται από το σοκ η τραγουδίστρια αποφασίζει να πάρει ένα τυχαίο άτομο από το κοινό για να το παντρευτεί. Ο τυχερός είναι ένας καθηγητής μαθηματικών που τυχαίνει να κρατάει στα χέρια του μια ταμπέλα που γράφει "Marry me"

Η J-Lo, λίγες μέρες πριν,  φόρεσε μια αστραφτερή ασημένια μάξι τουαλέτα του Michael Costello, στην παρουσίαση της ταινίας στη Νέα Υόρκη.

Φαίνεται πως η διάσημη σταρ ξέρει πως να είναι μια αληθινή ντίβα , εντός και εκτός σκηνής.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ