Εντυπωσιακή στην άφιξη της στην Αβάνα η Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανία: Ασπρόμαυρο ολομέταξο φόρεμα & κόκκινες γόβες - Φώτο & Βίντεο  

Εντυπωσιακή και κομψή, η βασίλισσα Λετίθια φημίζεται για το εκλεκτό γούστο της με αποτέλεσμα να φιγουράρει πάντα στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες και όχι μόνο.

Ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε Στ’ και η βασίλισσα Λετίθια ξεκινούν την Τρίτη από την Αβάνα μια άνευ προηγουμένου επίσκεψη στην Κούβα με την ευκαιρία των εορτασμών για τα 500 χρόνια από την ίδρυση της κουβανέζικης πρωτεύουσας, μια κίνηση με πολιτική σημασία την ώρα που η χώρα βρίσκεται υπό τη διπλωματική πίεση των ΗΠΑ.

Το βασιλικό ζεύγος έφτασε χθες Δευτέρα το βράδυ στην Αβάνα και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Σαντιάγο την Πέμπτη, τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην Κούβα.

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιεί Ισπανός βασιλιάς στη χώρα, μία από τις τελευταίες αποικίες της Λατινικής Αμερικής που εγκατέλειψε τους κόλπους της Μαδρίτης το 1898.

Πραγματοποιείται εξάλλου σε μια περίοδο εορτασμών για την Αβάνα, η οποία γιορτάζει τα 500 χρόνια από την ίδρυσή της, στις 16 Νοεμβρίου 1519, σύμφωνα με την Daily Mail.

Την παράσταση έκλεψε η βασίλισσα Λετίθια, που επέλεξε να φορέσει ένα υπέρκομψο μεταξωτό φόρεμα, το οποίο το συνδύασε με υπέροχες κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ, ο Φελίπε Στ’ επέλεξε ένα κοστούμι σε απόχρωση του γκρί. 

Ιδού μερικές φώτο από τις εμφανίσεις τους:  

Photo: Casa real

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ