Ζώδια: Η Άντα Λεούση δίνει τις προβλέψεις της για σήμερα - Χαμογελάστε & αδράξτε τη μέρα

Τα Ζώδια Σήμερα 22 Νοεμβρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση.

Η αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Έχετε την ικανότητα να κατευθύνετε τη δυναμικότητά σας εκεί που χρειάζεται. Αρπάξτε την ευκαιρία και χαρείτε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας που είναι ιδιαίτερα τρυφερός.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε το καλύτερό σας χαμόγελο και ετοιμαστείτε για καινούριες γνωριμίες. Για να προλάβετε να τακτοποιήσετε κάθε εκκρεμότητα βάλτε πρόγραμμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν δε θέλετε να σας προλαβαίνουν οι εξελίξεις, μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Μη δώσετε το δικαίωμα να σας πλησιάσουν άτομα που έχουν φερθεί άσχημα στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διώξτε από κοντά σας άτομα που σας φέρνουν αρνητική ενέργεια. Αντί να πνίγετε τον ενθουσιασμό σας, δώστε τα όλα σε μια σχέση που αξίζει τον κόπο.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μείνετε ανεπηρέαστοι από συναισθηματισμούς και σκέψεις που σας κουράζουν. Πρέπει να προετοιμάσετε τις κινήσεις σας για να κερδίσετε χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να είστε συγκρατημένοι στις αγορές σας για να μην το μετανιώσετε. Ο σωστός προγραμματισμός θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε τη λογική να επικρατήσει στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Μην ξεχάσετε να προετοιμάσετε τις κινήσεις σας για να κερδίσετε χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη μοιράζεστε τα σχέδιά σας με όλους, γιατί κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν. Για να είστε διπλά κερδισμένοι πάρτε πρωτοβουλίες και μην κάθεστε άπραγοι, αναφέρει η Άντα Λεούση στο oroskopos.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φερθείτε με σύνεση και περιορίστε την αισιοδοξία σας γιατί η υπερβολή βλάπτει. Μιλήστε σε ένα πρόσωπο που σας ελκύει, καθώς τα απωθημένα δεν ξεχνιούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην απομακρύνεστε από άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους. Μπορεί οι μέρες που θα ακολουθήσουν να είναι κάπως πιεστικές, αλλά θα ανακαλύψετε καινούριες δυνατότητες για να εξελιχθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μετριάζεται σε σημαντικό βαθμό η ανησυχία, το άγχος, η αγωνία και γίνεστε πιο δυναμικοί και ψύχραιμοι για να βρείτε τις λύσεις σε ότι σας προβληματίζει.

ΙΧΘΥΣ: Αποβάλετε από την καθημερινότητά σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε νοοτροπίες που δεν είναι αποτελεσματικές και σας εμποδίζουν να προχωρήσετε ανενόχλητοι στα σχέδιά σας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ