Gypsy Jungle: Τι να μας πουν οι Ιάπωνες...... Ήρθε το ελληνικό σούσι - Το δοκιμάσαμε σε μια βραδιά γεμάτη αγάπη (φώτο)

Περπατώντας στην πλακόστρωτη Αιόλου ξαφνικά το τοπίο αλλάζει και γεμίζει εξωτικούς παπαγάλους, κοκοφοίνικες, πουλιά του παραδείσου, ελέφαντες, ιπτάμενες, μαϊμούδες και νωχελικές τίγρεις - Ένα ιδανικό σκηνικό για να απολαύσουμε ελληνικό σούσι, με συνταγές που δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο 

Ζούγκλα γίναμε! Η πόλη που δεν ηρεμεί ποτέ βρήκε επιτέλους το ναό της. Ένας εκπληκτικός χώρος με ιστορία -καθότι κτΙριο του 1870- μετατρέπεται στον εξωτικό παράδεισο του all day bar restaurant Gypsy Jungle.

Στο απόλυτο meeting point της Αθηναϊκής διασκέδασης, την Πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Για ακόμη μια φορά, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Συρόπουλος, γνωστός για τα επιτυχημένα concepts στον χώρο της εστίασης, έρχεται να ταράξει τα «γαστρονομικά νερά» της πόλης, προτείνοντας κάτι πρωτοποριακό : το ελληνικό σούσι!

Σε συνδυασμό με ένα χώρο με interior design, πραγματικά εντυπωσιακό.

Περπατώντας στην πλακόστρωτη Αιόλου ξαφνικά το τοπίο αλλάζει και γεμίζει εξωτικούς παπαγάλους, κοκοφοίνικες, πουλιά του παραδείσου, ελέφαντες, ιπτάμενες, μαϊμούδες και νωχελικές τίγρεις. 

Ένα ιδανικό σκηνικό για να απολαύσουμε ελληνικό σούσι, με συνταγές που δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο και που αξίζει να δοκιμάσετε.

Η ελληνική βερσιόν της ιαπωνικής κουζίνας είναι κάτι το εκπληκτικό και σε αυτό βοήθησε και η ελληνική φύση που, ως γνωστόν, έχει όλα αυτά τα μαγικά υλικά που μπορούν ανά πάσα στιγμή να απογειώσουν τον ουρανίσκο μας.

Το Gypsy Jungle όμως έχει και άλλους άσσους στο μανίκι. Τα περίεργα εξωτικά signature cocktails που σερβίρονται όλη μέρα μεταμορφώνοντας τον πεζόδρομο της Αιόλου σε ένα street style stage διασκέδασης, με θέα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. 

Η fusion αυτή κατάσταση με όλο το hype που την χαρακτηρίζει, έρχεται να ταράξει και τις νύχτες μας. Djs, special nights με live μουσικούς, street parties και όρεξη να υπάρχει να λιώσουμε τα dancing shoes που αδημονούν να βγουν βόλτα.  

Μία βραδιά γεμάτη αγάπη και …ελληνικό sushi!

Ήταν μία βραδιά γεμάτη εκλεκτές γαστρονομικές δημιουργίες.  Όλοι όσοι παρευρέθησαν στο all day bar restaurant Gipsy King της πλατείας Αγίας Ειρήνης δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους από τις εκστατικές γεύσεις του χώρου, που συνεπήραν μαγικά τον ουρανίσκο τους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΘΗΝΑ ΚΑΜΠΑΚΟΓΛΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

Αγαπημένοι φίλοι μυήθηκαν στις μυστικές συνταγές του εστιατορίου της Οδού Αιόλου, που ήρθε για να ταράξει τα γαστρονομικά νερά της πόλης, προτείνοντας κάτι πρωτοποριακό: το ελληνικό σούσι.

ΜΑΡΙΑ ΕΚΜΕΚΤΣΙΟΓΛΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Με πολλή εγκαρδιότητα, ζεστασιά και ευγένεια ο Αλέξανδρος Συρόπουλος υποδέχθηκε τους Ειρήνη Νικολοπούλου, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Ματθίλδη Μαγγίρα, Στέλλα Παπαδοπούλου, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Αθηνά Καμπάκογλου, Χάρη Παπαδόπουλο, αλλά και πολλούς ακόμα φίλους εισάγοντας τους στην Ελληνική βερσιόν της ιαπωνικής κουζίνας αλλά και στα εξωτικά signature cocktail.

ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΕΚΜΕΚΤΣΙΟΓΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ​​​​​​​

ΣΤ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΙΡ.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, Μ.ΕΚΜΕΚΤΣΙΟΓΛΟΥ, Γ. ΒΙΤΣΑΣ, Μ. ΜΑΓΓΙΡΑ, ΑΛ. ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΘ. ΚΑΜΠΑΚΟΓΛΟΥ​​​​​​​

Το βέβαιο πώς οι νύχτες στον πεζόδρομο πια της Αιόλου μεταμορφώνονται ολικά σε ένα street style Stage διασκέδασης

Info
 
Αιόλου 27Α Μοναστηράκι, 210 3252335 & 6987 454777. Δευτ.- Κυρ. 09:00- Μέχρι αργά.

Μπορείτε να μας βρείτε στο Facebook και στο Instagram @gypsyjungleathens

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ