Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω "τρέλανε" το twitter με τις ερωτικές της αταξίες - Την παρομοιάζουν με τη "Σάσα"¨από την Dolce Vita & τον Μάνθο Φουστάνο! (φώτο-βίντεο)

Το twitter καλεί τη Δροσώ να... "συμμαζευτεί"

Η αγγελική μορφή  , η ήσυχη φωνή και ο καλός χαρακτήρας της "Δρόσως" (Δανάη Μιχαλάκη) κέρδισε τους τηλεθεατές που παρακολουθούν την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ANT1 "Άγριες Μέλισσες".  Η μικρότερη από τις αδερφές "Σταμίρη" , ήταν ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της σειράς.

 

 

Η άλλοτε σεμνή και ντροπαλή "Δρόσω" όμως έκανε την... επανάσταση της και άλλαξε πορεία. Παρασυρμένη από την επιθυμία της "να ανοίξει τα φτερά της" και να φύγει από το Διαφάνι, στα τελευταία επεισόδια , αναζητά επίμονα γαμπρό και φλερτάρει πότε με τον "Κωνσταντή", πότε με τον "Παύλο" τον τραγουδιστή που επισκέπτεται με τον θεατρικό θίασο το χωριό.

 

 

Η σταγόνα που "ξεχείλισε" το ποτήρι και έκανε το "twitter" να πάρει φωτιά, ήταν η ερωτική σκηνή ανάμεσα στη Δρόσω και στο Νικηφόρο.

 

 

Στο τελευταίο γι' αυτή τη χρονιά επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς, η "άτακτη" νεαρή με νεγκλιζέ  προκαλεί τον άνδρα της αδερφής της , Ασημίνας (Ελλη Τρίγγου), που υποδύεται ο Αναστάσης Ροϊλός. 

 

 

 

 

Πιεσμένος ο Νικηφόρος από τις τελευταίες εξελίξεις ενδίδει στα ... θέλγητρα της Δρόσως και ακολουθεί το φιλί και η ερωτική σκηνή που ... δεν είδε με καλό μάτι το κοινό της σειράς.

 

 

 

 

Η Δρόσω, στα εκατοντάδες σχόλια που έγιναν στο twitter, παρομοιάζεται με την "Σάσα" από τη σειρά "Dolce Vita", και με τον "Μάνθο Φουστάνο" από τη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης".

 

 

Στα μάτια του κοινού ο έρωτας της Ασημίνας με τον Νικηφόρο που νίκησε τις δυσκολίες ήταν ιδανικός και η προσπάθεια της Δρόσως να σαγηνέψει τον άνδρα της αδερφής της... μόνο ευπρόσδεκτη δεν ήταν

 

 

Έτσι οι χρήστες καλούν τη μικρή Σταμίρη να ..."συμμαζευτεί". Θα τους ακούσει; Είδομεν...

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κάποιοι τηλεθεατές δηλώνουν απογοητευμένοι από τις τελευταίες εξελίξεις της σειράς, και παρακαλούν τους υπεύθυνους να μην κάνουν τις "Άγριες Μέλισσες" σαπουνόπερα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ