"Σε κάθε σκηνή είσαι το αστέρι μου": Η Μισέλ Ομπάμα είχε γενέθλια & ο ερωτευμένος Μπάρακ της εύχεται με αγκαλιές φιλιά & μηνύματα αγάπης (φώτο)

Ήταν μια υπέροχη εβδομάδα για τον Μπάρακ και τη Μισέλ Ομπάμα

Στις 17 Ιανουαρίου η Μισέλ Ομπάμα είχε τα γενέθλια της και ο σύζυγος της θέλει να το ξέρουμε όλοι. Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ έκλεισε τα 56 και ο Μπάρακ Ομπάμα δεν παρέλειψε να της δώσει τις ευχές του , δηλώνοντας για μία ακόμα φορά πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

Ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ανάρτησε στους λογιαριασμούς του σε Instagram και twitter ένα πολύ τρυφερό "άλμπουμ" . Στις τέσσερις ασπρόμαυρες φωτογραφίες βλέπουμε τον Μπάρακ και την Μισέλ Ομπάμα σε γλυκά στιγμιότυτπα.

Εκτός από τις αγκαλιές και τα φιλιά που βλέπουμε στις φωτογραφίες ο Μπάρακ Ομπάμα πρόσθεσε ένα πολύ ερωτικό μήνυμα στη λεζάντα: "Σε κάθε σκηνή είσαι το αστέρι μου - Χρόνια πολλά μωρό μου", έγραψε.

Αυτή ήταν μία πολύ καλή εβδομάδα για το ζεύγος Ομπάμα. Η πρώτη ταινία παραγωγής Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα, το ντοκιμαντέρ American Factory είναι υποψήφιο για Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα που πέρασε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In every scene, you are my star, @MichelleObama! Happy birthday, baby!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barack Obama (@barackobama) στις

 

Η συγγραφέας των best seller , Μισέλ Ομπάμα , σε παλαιότερη ομιλία της αποκάλυψε ότι όταν πρωτογνώρισε τον Μπάρακ Ομπάμα δεν της έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και της φάνηκε ότι έχει "πολύ παράξενο όνομα". Στην αρχή ήταν επιφυλακτική με αυτόν αλλά στη συνέχεια την κέρδισε με το "χαμηλό" προφίλ του.

Ο Μπάρακ και η Μισέλ Ομπάμα παντρεύτηκαν το 1992 και όπως φαίνεται από τότε ο έρωτας τους... καλά κρατεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ