Νύχτα τρόμου για την Καίτη Γαρμπή & τον Διονύση Σχοινά - Τους επιτέθηκαν έξω από το σπίτι τους 4 κουκουλοφόροι - Στη συνέχεια τους έδεσαν & τους λήστεψαν

Οι δύο τραγουδιστές έπεσαν θύματα ένοπλης ληστείας

Θύματα τεσσάρων αδίστακτων ληστών έπεσαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγος της, έζησαν "νύχτα τρόμου" στα χέρια τεσσάρων κουκουλοφόρων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κλείσαμε 8 ωρο με τον Γκάβαλο στο μοντάζ κι ακόμα συνεχίζουμε!!! #30kaitilive #theDvd #aytotopartypouthelo #katrakeio@viewstudio1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaiti! (@kaitigarbi) στις

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η Καίτη Γαρμπή  και ο Διονύσης Σχοινάς επέστρεφαν στο σπίτι τους απο κέντρο που εμφανίζεται η δημοφιλής τραγουδίστρια  και μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητο της στη Νεά Ερυθραία μπροστά απο το σπίτι, τέσσερα άτομα με κουκούλες τους ακινητοποίησαν και τους ανάγκασαν να τους βάλουν μέσα στο σπίτι. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στα πατώματα... ?❤️#labrador #erotasmetinprotimatia ???#bella

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dionisis Sxoinas (@dionisis_sxoinas) στις

 Οι τέσσερις δράστες, που κρατούσαν όπλα και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους περίμεναν την Καίτη Γαρμπή να επιστρέψει από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται.

 Μόλις μπήκαν στο σπίτι, ακινητοποίησαν την Καίτη Γαρμπή  και τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά και στη συνέχεια τους έδεσαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Αυτή την περίοδο η τραγουδίστρια εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Εναστρον με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Demy κάθε Παρασκευή και Σάββατο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ