Ελένη Καρακάση από τις Άγριες Μέλισσες: Από τα 100 κιλά έφτασα στα 49 – Ήμουν πετσί & κόκαλο (βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε για την περιπέτεια υγείας της...

Την Ελένη Καρακάση φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2night Show» το βράδυ της Τετάρτης. Η αγαπημένη ηθοποιός, που μίλησε για τη δίαιτα που είχε κάνει και από τα 100 κιλά έπεσε στα 49, αλλά και για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

 

 

 

 Εκτός από τις ικανότητές της στην υποκριτική διακρίνεται και στο τραγούδι. Φέτος την απολαμβάνουμε στις «Άγριες Μέλισσες» που με μεγάλη επιτυχία υποδύεται την «κυρά-Ρίζω».

 

 

Συγκεκριμένα η Ελένη Καρακάση είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Όταν τελείωσα το σχολείο ήμουν 100 κιλά. Όλη μου τη ζωή ήμουν ένα παχύσαρκο παιδί. Κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να αρχίσω δίαιτα, όταν εκμυστηρεύτηκα στην Κάρμεν Ρουγγέρη, που ήμουν στη θεατρική της ομάδα, ότι δεν είναι αυτός ο χώρος μου, δεν είναι για μένα και το νιώθω και αποφασίζω να πάω στη μουσική και κυρίως στο κλασικό τραγούδι τότε που είχα όνειρο.

 

 

Και μου λέει η Κάρμεν τη μαγική κουβέντα»άμα χάσεις μερικά κιλά θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να βρίσκεις δουλειά και να παίζεις ρόλους».»

 

 

Και υπογράμμισε: «Και κάποια στιγμή ξεκίνησα μια μεγάλη δίαιτα, όμως έχασα τον έλεγχο γιατί μου άρεσε που έβλεπα ότι χάνω κιλά κι εκεί πραγματικά έχασα τον έλεγχο. Είχα γίνει πετσί και κόκκαλο, είχα φτάσει 49 κιλά. Όχι, δεν έφτασα σε ανορεξία γιατί δεν μου κόπηκε ποτέ η όρεξη, ηθελημένα δεν έτρωγα. Μετά πέρασα μια μεγάλη κρίση με τις ορμόνες μου, δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ