COSMOTE TV: Η πρώτη streaming υπηρεσία με προσωποποιημένες προτάσεις από live & on demand περιεχόμενο

Η νέα COSMOTE TV αλλάζει τα δεδομένα στην τηλεόραση

Η νέα COSMOTETV αλλάζει τα δεδομένα στην τηλεόραση, φέρνοντας μια προσωποποιημένη εμπειρία θέασης, που για πρώτη φορά συνδυάζει το liveπρόγραμμα καναλιών με το ondemandπεριεχόμενο.Με τη νέαstreaming υπηρεσία, οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε όλο το premium περιεχόμενο της COSMOTETV, μέσα από τηλεοράσεις,smartphones,tablets, laptopsκαι PCs: 70κανάλια, από τα οποία 16 κανάλια παραγωγής COSMOTETV (SPORT, CINEMA&HISTORY), αποκλειστικό αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, ντοκιμαντέρ, πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές και εκπομπές. 

Η νέα COSMOTETV παρέχει τη δυνατότητα για ταυτόχρονη θέαση περιεχομένου σε έως δύο συσκευές. Είναιπροσβάσιμη μέσα από Wi-Fi Android TV Box (με εύκολη εγκατάσταση χωρίς κεραία & καλώδια),μέσα από appγια φορητές συσκευές (tablets, smartphones)&browser για PCs/laptops, ενώ πλέον διατίθεται και ως εφαρμογήγια SamsungSmartTVs. Σύντομα, θα ακολουθήσουν κι άλλες τηλεοράσεις, όπως LG, Sony, κ.ά. 

 
Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα για download περιεχομένου σε φορητές συσκευές, ώστε ο χρήστης να μπορεί να παρακολουθήσει το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει όπου και αν είναι, ακόμη και offline. H δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη -ανάλογα με το πακέτο συνδρομής- για πάνω από 4.000 τίτλους ταινιών, σειρών και εκπομπών μέσα από το δωρεάν ondemand περιεχόμενο της COSMOTETV ή την υπηρεσία ενοικίασης ταινιών, MoviesClub.

Η streaming υπηρεσία της COSMOTETV για πρώτη φορά παρέχεται σε προνομιακή τιμή πακέτου μαζί με τα προγράμματα COSMOTE Double Play με TV.

Προσωποποιημένες προτάσεις περιεχομένου μέσω artificialintelligence

Μετηχρήση artificialintelligence,η streaming υπηρεσίατης COSMOTETV κάνει προτάσεις στους χρήστες, με βάση τις προτιμήσεις και τις συνήθειες θέασης που έχουν. Έτσι, τους βοηθά να βρουν εύκολα και άμεσα το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων και προγραμμάτων, από τα κανάλια της πλατφόρμας, τις δωρεάν ondemand υπηρεσίες (COSMOTETVPLUS, NationalGeographic+,BBCEarth, CartoonNetwork,κ.ά.), την υπηρεσία ReplayTV, αλλά και την υπηρεσία MoviesClub.

Επίσης, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, μέσω της streaming υπηρεσίας, παρέχεται 4K περιεχόμενο, μέσα από το κανάλι COSMOTESPORT 4K, που φιλοξενεί επιλεγμένα αθλητικά γεγονότα.Το κανάλι προβάλλειδημοφιλείςαγώνες από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματαποδοσφαίρου καιτις διοργανώσεις των UEFA Champions League και UEFA Europa League, ενώ σύντομα, στο πρόγραμμά του θα προστεθούν μεταδόσεις και από άλλες διοργανώσεις, όπως η Formula 1. 

Η υπηρεσία διαθέτει απλόγια τον χρήστη μενού και περιβάλλον πλοήγησης, προσαρμοσμένο στο μέγεθος κάθε οθόνης και στις ιδιαιτερότητες κάθε συσκευής, καθώς και πιο εύκολο τρόπο εύρεσης του περιεχομένου.

Για την πρόσβαση στο περιεχόμενο, οι συνδρομητές, μπορούν να δημιουργήσουν έως πέντε ξεχωριστά προφίλ.Με τη δημιουργία παιδικού προφίλ ανοίγει έναπιοφιλικό και απλοποιημένο μενού, που διαθέτει υπηρεσία γονικού ελέγχου, ώστε ο γονέας/κηδεμόνας να μπορεί να θέσειπεριορισμούς ως προς τη θέασητου περιεχομένου. 

Η streaming υπηρεσία διαθέσιμη καιμε τα νέα προγράμματα COSMOTE Double Play με TV 

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τη νέα COSMOTETV μέσα από τα προγράμματα COSMOTE Double Play με TV, που προσφέρουν -για πρώτη φορά σε προνομιακή τιμή πακέτου-ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, μείντερνετ υψηλών ταχυτήτων (από 50 MBPS), σταθερή τηλεφωνία και τηλεόραση με AndroidTVBox. 

Η COSMOTETV είναι επίσης διαθέσιμη μέσα από πακέτα συμβολαίου (πχ EntryPack, FullPack, κ.ά.), ευέλικτα MiniPacks (πχ Cinema, Sports, Documentariesκ.ά.), που διατίθενται-χωρίς δέσμευση- μεμονωμένα ή συνδυαστικά -από 5€-, αλλά και το ημερήσιο πάσο Sports Daily Pass που παρέχει πρόσβαση στα κανάλια COSMOTE SPORT για 24 ώρες.

Η υπηρεσία διατίθεταιμέσα από το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, το 13888 και το cosmote.gr, ενώ τα Mini Packs είναι διαθέσιμα για αγορά και μέσα από το MYCOSMOTE app.

Το COSMOTE SportDailyPassείναι διαθέσιμο μέσω του cosmote.grκαι του MYCOSMOTEapp.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το: http://www.cosmotetv.gr

Η COSMOTE TV είναι η Νο 1 συνδρομητική τηλεόραση στην ελληνική αγορά με συνδρομές σε πάνω από 555 χιλιάδες νοικοκυριά. Λειτουργώντας αυτόνομα και ολοκληρωμένα, ως πάροχοςσυνδρομητικών υπηρεσιώντηλεόρασης, προσφέρει πρόσβαση σε αποκλειστικό premium περιεχόμενο, μέσα από70 κανάλια, από τα οποία 16 κανάλια παραγωγής  COSMOTE TV (CINEMA, SPORT, HISTORY) και είναι διαθέσιμη μέσω δορυφορικής και OverTheTop (OTT) πρόσβασης. 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ