Tρελάθηκε το αφεντικό και τα έβαλε όλα τσάμπα – Οι αεροπορικές εταιρείες της Κίνας προσφέρουν απίστευτα πακέτα ταξιδιών

Μπαράζ προσφορών από κινεζικές αεροπορικές για πτήσεις εσωτερικού....

 

Η πανδημία του Covid - 19 επέφερε σοβαρά προβλήματα στις αεροπορικές εταιρείες με αποτέλεσμα να χάσουν πολλά χρήματα.

Οι εταιρείες αυτές για να καταφέρουν να ορθοποδήσουν προσπαθούν με απίθανες προσφορές να τραβήξουν την προσοχή των πελατών και να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Με τις περισσότερες διεθνείς πτήσεις καθηλωμένες, οι εταιρείες εστιάζουν στις εγχώριες μετακινήσεις και στην πρώτη αργία της χώρας μετά το lockdown, την περίοδο 1-5 Μαϊου

Η China Express για να προσεγγίσει κόσμο προσφέρει έξι άδειες θέσεις, με την αγορά ενός εισιτηρίου. Έτσι ο ταξιδιώτης θα βρίσκεται σε απόσταση από τον διπλανό του. Δίνει επίσης «κορωνοασφάλεια» και πακέτο προστασίας (μάσκες αντιβακτηριδιακά χαρτομάντιλα κ.τλ.). 

Σύμφωνα με τον κρατικό ιστότοπο χρηματοοικονομικών ειδήσεων STCN.com, η Shenzhen Airlines προσέφερε πτήσεις από την Σεντσέν προς την Τσενγκντού σε πολύ χαμηλές τιμές στις αρχές Μαρτίου.

Εν τω μεταξύ, η Shandong Airlines παρουσίασε μια εκστρατεία τον Απρίλιο, πουλώντας 20.000 "Magic Boxes". 

Σε αντίθεση με ένα κανονικό κουπόνι, αυτά τα μαγικά κουτιά μπορούν να ξεκλειδωθούν μόνο κατά τη διάρκεια δύο συγκεκριμένων περιόδων κατά το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και μπορούν να ανταλλαχθούν με οποιαδήποτε εγχώρια εισιτήρια σε οποιαδήποτε τιμή αναφέρει το CNN,

Η West Air και η Urumqi Air προσφέρουν εισιτήρια buy one get one free, ενώ η Air Changan και η Hainan Airlines πωλούν πολλαπλές πτήσεις προσφοράς πακέτων.

Το οικογενειακό πακέτο της Air Changan στα 680 $, για παράδειγμα, επιτρέπει σε μια οικογένεια τριών έως πέντε μελών να ταξιδέψει 12 φορές για ένα χρόνο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ